Labdarúgás

2024.10.20. 16:28

Értékes pontott szerzett a Stécé Cigándon

A tizenkettedik forduló mérkőzéseivel folytatódott hétvégén az NB III. osztály, Észak-Keleti csoportjának pontvadászata, amely alkalmával a Stécé együttese a Cigánd vendége volt.

Langa Attila

A mérkőzés első tíz percében hatalmas intenzitással támadtak a hazaiak, de komoly lehetőséget nem tudtak kialakítani. A játékrész közepén egy negyedórás vendégdominancia volt érzékelhető a leginkább mezőnyben folytatott férfias küzdelemben, amelynek köszönhetően meg is szerezte a vezetést a Stécé. Filkor Márkó harcolt meg egy bedobás kombinációt kővető hosszan előrerúgott labdáért, majd a kapussal szemben szinte bepréselte azt a hazai kapuba.

Értékes pontott szerzett a Stécé
Értékes pontott szerzett a Stécé 
Fotó: Langa Attila / Forrás: Nool.hu

A vendég vezetést követően ismét a cigándi gárda lett lendületesebb, majd egy tarjáni védelmi hibát kihasználva kiegyenlítettek a szünetet megelőző percekben.

Emberelőnybe került a Stécé

A fordulás után egy nyílt sisakos, nagyiramú összecsapást láthattak a nézők, míg a második félidő közepén emberelőnybe kerültek a fekete-fehérek.

A kiállítástól szinte egy kapura játszott az SBTC, de nem tudták kihasználni a lehetőségeiket, míg a hazaiak már csak a pontrúgásaikból és egy röviden hazaadott labdából tudtak veszélyeztetni.

Összességében a Stécé gárdája közelebb állt a győzelemhez, de az idegenben megszerzett újabb bajnoki ponttal sem lehetnek elégedetlenek.

NB III. osztály, Észak-Keleti csoport, 12. forduló:
Bacso Beton-Cigánd SE – SBTC 1–1 (1–1)

Cigánd, 50 néző. vezette: Török M. (Hovanecz M., Vilmányi S.)

Cigánd: Márton – Kelemen, Kardos, Nikic, Kovács (Antic, 73.), Sikorszki, Girdán (Tóth, 66.), Misák (Szűcs, 60.), Honchar (Kőrizs, 60.), Silling (Juhász, 73.), Vass. Vezetőedző: Bogdanovic Igor.

SBTC: Szalay – Farkas (Klajban, 46.), Kálmán (Héjjas, 60.), Csuka, Nagy, Filkor M. (Ujhelyi, 78.), Filkor B., Köböl, Horváth, Boros, Mátyás (Csifó, 60.). Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

Gl.: Kovács (42.), ill. Filkor M. (24.). Sárga lap: Kelemen, Tóth, ill. Köböl. Kiállítva: Szűcs (62.).

Sebestyén Szilárd: – A mérkőzést megelőzően aláírtuk volna az egy pontot, de a kilencven percet tekintve közelebb álltunk a győzelemhez. A kiállítás minket zavart meg jobban, hiszen onnantól kapkodóan és pontatlanul játszottunk. Ettől függetlenül nem vagyunk elégedetlenek.

További eredmények: Nyíregyháza II. – Eger 0–0, DEAC – Kisvárda II. 1–0, Füzesabony – Karcag 0–1, Tiszaújváros – Hatvan 2–0, Putnok – DVSC II. 3–0, Mátészalka – Tiszafüred 3–0, Sényő – DVTK II. 0–0.

A mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve és a tabella IDE KATTINTVA érhető el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában