Kézilabda

2 órája

Simán verte az egri fiatalokat a Strandépítők

Győzelmi szándékkal lépett parkettre a Csépe Salgótarjáni SKC, és végül 12 gólos sikert értek el.

Nool.hu

Az NB II. soron következő fordulójában hazai közönség előtt szerepelt a Strandépítők. Danyi Bence csapata már a félidőben öttel vezetett, amit a szünet után tíz fölé nőtt.

NB II., C-csoport, nők, 5. forduló:
Csépe Salgótarjáni SKC – Eszterházy SC U21 32–20 (15–10)
Salgótarjáni Városi Sportcsarnok, 70 néző, vezette: Kovács, Szappanos.
Salgótarján: Csiki Andrea, Kovács Enikő (kapusok), Ponyi Anita (6/1), Fülöp Mónika (3), Budai Rebeka (1/1), Golyán Anna (2), Fülöp Noémi (1), Vati-Nagy Petra (6/1), Szarvasné Kaczur Dominika Luca (6/4), Szarvas Nóra (7). Vezetőedző: Danyi Bence.
Az Eszterházy SC U21 legjobb gólszerzője: Viszokai Viktória (5/4).
Büntetések: 2, illetve 14 perc.

Danyi Bence, vezetőedző: – Azt kaptam, amit vártam. Az Eger magas intenzitással kezdte a mérkőzést és az első tíz perc nem szólt másról, csak a rohanásról. Boldog és elégedett vagyok, hogy ilyen kevesen is fel tudtuk venni ezt az iramot, sőt, olykor gyorsabban tudtunk kézilabdázni ellenfelünknél. A tizedik perc után folyamatosan tudtuk növelni előnyünket és a félidőre végére öt góllal álltunk jobban ellenfelünknél. Külön öröm számomra, hogy a második félidőben tudtunk még emelni a fordulatszámon, amit már nem bírt el ellenfelünk és a mérkőzésen magabiztos győzelmet tudtunk aratni. Összességében támadásban és védekezésben is egyaránt feszesek és magabiztosak voltunk, a kapusok támogatása mindig jókor jött, így úgy gondolom, megérdemelten tartottuk itthon a nagyon fontos két pontot.

További eredmények: Gödi SE – Vác U21 32–36, VS Dunakeszi – Hatvani KSZSE 31–33, Mogyoródi KSK – BVSC-Zugló 24–39.

A bajnokság állása: 1. Gödi SE 8 pont, 2. Hatvani KSZSE 8, 3. Vác U21 6, 4. Csépe Salgótarjáni SKC 6, 5. VS Dunakeszi 6, 6. BVSC-Zugló 4, 7. Eszterházy SC U21 2, 8. Mogyoródi KSK 0.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában