Kosárlabda

2 órája

Győzni utazik Jászberénybe az SKSE

Mindkét gárda idei első győzelmét szeretné begyűjteni a szombati összecsapáson.

Nool.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, hosszabbításban maradtak alul a mezőny egyik legkomolyabb játékerőt képviselő csapatával szemben Dániel Péter tanítványai, akik a BKG-Príma Akadémia elleni hazai vereségüket a Piros-csoport hét végi, harmadik fordulójában az ugyancsak győzelem nélkül szerénykedő Jászberényi KSE otthonában próbálhatják meg feledtetni. 

Az SKSE (fehérben) Jászberénybe utazik a hétvégén
Az SKSE (fehérben) Jászberénybe utazik a hétvégén
Fotó: Sz.P. / Forrás: Nool

A salgótarjáni klub honlapján közzétett beszámoló szerint a hét végén azzal a jászberényi csapattal találkoznak, amellyel kapcsolatban jó és rossz emlékeik egyaránt vannak a közelmúltból. A szombaton 17 órakor kezdődő összecsapás kapcsán a cikkben a csapat vezetőedzője Dániel Péter fejtette ki gondolatait.

„Nem venném alapul a tavalyi párharcokat. A berényiektől több kulcsjátékos is távozott, viszont a nyáron igazoltak két rutinos, sokat látott húzóembert az amerikai James Kinney és Csaba Gyuri személyében, emellett megtartották a tavalyi fiatal mag nagy részét. Két vereség után biztosan győzelmi szándékkal lépnek majd pályára, de mi is erre fogunk pályázni minden erőnkkel” – fogalmazott a vezetőedző.

NB I/B., Piros-csoport, 3. forduló:
Jászberényi KSE – Salgótarjáni KSE
Jászberény, Bercsényi-tornacsarnok, 17 óra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában