Hihetetlen

2 órája

Mindenki felmondott a nógrádmegyeri hivatalban az új polgármester érkezése előtt

Októbertől új polgármestere és képviselő-testülete van Nógrádmegyer községnek. A helyi önkormányzat hivatali dolgozói a jelek szerint nem akarnak velük dolgozni: mindannyian beadták a felmondásukat.

Sipos Nina Vivien

 Új korszak kezdődött október 1-től Nógrádmegyerben, ugyanis a júniusi választáson új településvezetőnek és képviselő-testületnek szavaztak bizalmat a helyiek. A választás eredménye azonban sokak, leginkább a hivatali dolgozók körében elégedetlenséget váltott ki, nemrég egyesével be is nyújtották a felmondásukat.

Felmondás, nem maradt hivatali dolgozó
Felmondás: a nógrádmegyeri polgármesteri hivatal dolgozó nélkül maradt
Fotó: Google Maps

Az új polgármester megerősítette a felmondások tényét

„Sajnos, a nógrádmegyeri önkormányzati hivatal egyetlen egy munkatársa sem jelent meg a hivatalos átadáson, mindannyian a felmondásukat kérték Verbói Gábor József leköszönő polgármesternél és a jegyzőnknél” – erősítette meg a hírt közösségi oldalán Rácz Roland, Nógrádmegyer új polgármestere. Hozzátette: nincs tudomása arról, hogy „felsőbb utasításra” mondtak volna fel a hivatali dolgozók, de kéri a lakosokat, hogy mindenki legyen türelemmel az ügy teljes kivizsgálásáig és az új munkaerő állományba vételéig, amely már az ő felelőssége.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában