Kézilabda

2024.09.13. 16:22

Új edzővel vág neki a szezonnak a Strandépítők női csapata

Danyi Bence vette át a női felnőtt csapat vezetőedzői pozícióját.

Nool.hu

A Csépe Salgótarjáni SKC közösségi oldalán mutatták be a női gárda új edzőjét. A 31 éves Daniy Bence édesapja válogatott sportoló volt, így egy sportos családban nőtt fel. Versenyszerűen focizott, úszott, síelt és kézilabdázott is, pályafutását Gyöngyösön kezdte. 

„Aktív pályafutásom alatt is tudtam, hogy ha egyszer befejezem a sportot, továbbra is ebben szeretnék dolgozni. Így egyetemi éveim közben elvégeztem az edzői szakot is. Tudásomat igyekszem folyamatosan bővíteni, így 2022-ben szereztem meg mester szakon az edzői képzést. Edzőként végigjártam a ranglétrát, szivacslabda edzőként kezdtem és egészen az ifjúsági korosztályig minden csapatnál megfordultam. Nagyon fontosnak tartom, hogy mi, edzők ne csak nagyszerű kézilabdázókat, hanem nagyszerű embereket is képezzünk, így munkám során törekszem arra, hogy mindkét dologban egyaránt fejlődjön a sportoló” – olvasható a bejegyzésben.

Vasárnap rajt
A női csapat vasárnap idegenben kezdi a szezont.
NB II., Női-C csoport, 1. forduló: BVSC-Zugló – Csépe Salgótarjáni SKC, Budapest, 14.30.

A férfiak hazai pályán kezdenek:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában