Labdarúgás

2024.09.12. 14:54

Két rangadót is rendeznek a vármegyei I. osztályban

A negyedik forduló mérkőzéseivel folytatódik szombaton a vármegyei I. osztály pontvadászata.

Nool.hu

Vármegyei I. osztály, 4. forduló: 
Szügy-Talent (12.) – Bátonyterenyei TC (10.)
Szügy, szombat, 16 óra.
A Szügy hazai pályán szeretné megszerezni első bajnoki pontjait, az eddig csupán egy egységet szerző vendégek ellen. Kiegyenlített párharcra számítunk a mérkőzésen, amely ha döntetlen szagúnak is tűnik, a napi forma eldöntheti bármelyik gárda javára.
Tippünk: 2–2

Silver Tüzép Karancslapujtő (6.) – Diósjenői SE (7.)
Karancslapujtő, szombat, 16 óra.
A bajnoki címvédő magabiztos győzelmeket tudhat a háta mögött, míg a diósjenőiek egy siker után alulmaradtak a második fordulóban Vizsláson, az elmúlt héten pedig pihenhettek. A mérkőzés favoritja a hazai gárda lesz, de a vendégek megnehezíthetik a dolgukat.
Tippünk: 3–1

Vizslási SE (2.) – Unicum FC Mohora (4.)
Vizslás, szombat, 16 óra.
Az újonc Vizslás nagyon jól kezdte az első osztályú bajnokságot, hiszen három győzelmet jegyezhet, míg a Mohora a nyitókörben elszenvedett vereségét követően két magabiztos sikert ért el. A siker talán a hazai pálya előnyét élvező gárdától várható el inkább, de a rutinos és egységes vendégek is okozhatnak meglepetést.
Tippünk: 2–1

Balassagyarmati VSE (13.) – Szécsény VSE (8.)
Balassagyarmat, szombat, 16 óra.
A pont nélkül álló fiatal balassagyarmatiak szeretnék végre begyűjteni első sikerüket, amelyre az eddigi fordulókban gyenge formát mutató Szécsény ellen meg is lehet hazai pályán az esélyük. A rutin inkább a vendégek sikere mellett szól, de véleményünk szerint döntetlennel fejeződik be az összecsapás.
Tippünk: 1–1

Berkenye SE (11.) – Héhalom SE (9.)
Berkenye, szombat, 16 óra.
Megszerezte első pontját a Berkenye múlt hétvégén a Szécsény otthonában, amely lökést adhat a csapatnak a bajnokság további részére. A Héhalom nehéz helyzetben van, hiszen két kudarc után érkezhet majd a berkenyei katlanba, amely összecsapásnak nem ők lesznek az esélyesei az elmúlt heti teljesítmény fényében.
Tippünk: 2–1

Bánk-DUSE (3.) – Szendehely FC (1.)
Palotás, szombat, 16 óra.
A tabella alapján a forduló egyik rangadójának mondható ez a mérkőzés, amelynek esélyese a hazai gárda lesz, de a vendégek eddig mutatott teljesítménye mégis egy kiegyenlített ütközetre enged következtetni. A palotási pályán minden bizonnyal, egy küzdelmes összecsapást láthatnak majd a kilátogató sportbarátok.
Tippünk: 2–2

Szabadnapos: Pásztói SK (5.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában