Labdarúgás

2024.09.15. 13:25

A Bánk csapata lett a negyedik forduló legnagyobb nyertese (fotók)

Döntetlennel ért véget a Vizslás és Mohora csatája, míg a Bánk győzelmével az első helyre lépett előre a bajnoki tabellán. Ez történt a vármegyei I. osztály negyedik fordulójában!

Langa Attila

A Mohora (kék mezben) csapata percek alatt dolgozta le a két gólos hátrányát a Vizslás otthonában

Fotó: Vendel Lajos

Vármegyei I. osztály, 4. forduló:
Vizslási SE – Unicum FC Mohora 2–2 (1–0)
Vizslás, 140 néző. Vezette: Lucián J. (Lovas N., Dajkó T.).
Vizslás: Brunda – Oláh Z. (Kovács), Miklós, Czutor, Oláh F. (Kisbali), Jakab, Stark (Horváth), Pócsa, Tóth (Bozó), Novák, Bata. Edző: Bujtár Tamás.
Mohora: Földi – Kotasz, Telek, Molnár, Bartal, Vandornyik, Lavkó, Káposzta (Hugyecz), Borkó, Pistyúr (Klinger), Szita. Edző: Baranyi Tibor.
Gl.: Tóth (7.), Kovács (75.), ill. Klinger (76.), Telek (78.). Sárga lap: Pócsa, Jakab, Bata, ill. Lavkó.
Bujtár Tamás: – Nehéz mérkőzés volt, amire lehetett is számítani. Hiába volt kétgólos előnyünk, a jó erőkből álló vendégek percek alatt egyenlítettek. Úgy gondolom, hogy közelebb álltunk a győzelemhez, de nem tudtunk élni a lehetőséggel. Sok sikert a vendégcsapatnak!
Baranyi Tibor: – Remekül előkészített pályán, egy rengeteg párharccal tarkított mérkőzést játszottunk, ahol úgy gondolom a végeredmény jogosnak mondható. Mindkét csapatnak volt lehetősége megnyerni a mérkőzést, nekünk még az utolsó pillanatban is, de nem tudtuk kihasználni a lehetőséget. Gratulálok mindkét csapatnak a küzdelmes mérkőzéshez! Megyünk tovább, csináljuk a dolgunkat!

Bánk-Dalnoki USE – Szendehely FC 3–2 (2–1)
Palotás, 50 néző. Vezette: Kis Zs. (Kis G., Szász K.).
Bánk-DUSE: Borsi – Palkovics (Gyebnár), Frey, Nagy (Királyházi), Márkus, Sándor (Oláh),  Kovács, Soóky, Bravo De Rueda (Járvás), Tarlósi P., Tarlósi M. Edző: Kárpáti Zoltán.
Szendehely: Boda – Németh D. (Kovács), Németh Á. (Nagy), Marosi, Dancsó, Kakuk (Kaszás), Matolcsi (Maczkó), Balogh (Monostori), Gábriel, Magos, Pápai. Edző: Schwarcz Zoltán.
Gl.: Tarlósi M. (23., 47.), Pápai (9., öngól), ill. Kakuk (7.), Pápai (71.). Sárga lap: Tarlósi P., Márkus, Frey, ill. Dancsó, Nagy. Kiállítva: Kakuk (94.).
Kárpáti Zoltán: – Igazi rangadó volt, ahol mindkét csapat sokat tett a győzelemért, valamint a nehéz körülmények ellenére is öt gólt láthattak a nézők. Az első félidőben a középpályán fölénk nőtt a vendég csapat, viszont nekünk sikerült két gólt szereznünk, míg a második félidőben úgy érzem mi játszottunk jobban, de ők találtak be. Miért tudtunk mégis mi felülkerekedni? A kiváló rögzített játékhelyzeteink miatt, amik hetek óta gólokat hoznak nekünk a konyhára. Gratulálok a játékosaimnak a győzelemhez, az ötödik tétmérkőzésünket is megnyertük a szezonban, de minden elismerésem a szendehelyi csapaté is, mert remek csapat, kiváló edzővel és továbbra is „előre” várom őket a bajnokság végén.

Balassagyarmati VSE – Szécsény VSE 5–2 (5–1)
Balassagyarmat, 80 néző. Vezette: Boda V. (Urbán V., Pál A.).
Balassagyarmat: Makrai – Soós-Valenta, Pincze, Molnár K. (Vincze), Bukta, Gerliczki (Valent), Sallói (Kiss), Varga G. (Pécsi), Varga Cs. (Duhonyi), Jele, Csillik. Edző: Mátyás Zsolt.
Szécsény: Csampa – Komár, Molnár Gy., Berki A., Szmolnik (Bangó), Berki J. (Gombár), Pozsár (Rónai), Holman (Konderla), Rácz I., Puporka, Géczy. Edző: Tőzsér Zsolt.
Gl.: Csillik (4.), Varga G. (10.), Molnár K. (27.), Sallói (39.), Jele (44.), ill. Holman (13., 71.). Sárga lap: Csampa. Kiállítva: Molnár Gy. (8.).
Mátyás Zsolt: – Az első félidőben jó tempóban és ritmusban fociztunk, amiből helyzeteket alakítottunk ki és gólokat szereztünk. A második játékrészben a sebesség és a játék is alábbhagyott és a vendégek kapusa bemutatott jó néhány bravúros védést, így a további gólok elmaradtak. Ennek ellenére elégedett vagyok a látottakkal, gratulálok csapatomnak a győzelemhez, a Szécsénynek további jó munkát és sikereket kívánok!
Tőzsér Zsolt: – A kilencedik percben eldőlt a mérkőzés egy jogtalan kiállítással. A játékvezetők kicsit átgondolhatnák az ilyen ítéleteket. Pozitívum, hogy emberhátrányban a második félidőt megnyertük, de ez senkit nem érdekel.

Szügy-Talent 2019 – Bátonyterenyei TC 2–0 (1–0)
Szügy, 60 néző. Vvezette: Kovács M. (Dobsonyi L., Szemesi Zs.).
Szügy: Tresó – Varga M., Kreuch (Venczel), Ágner (Koplányi), Mindszenty (Szabó L.), Kántor, Varga Á., Dávid, Brezovszki, Mócz (Tátrai), Hugyecz. Edző: Koleszár Krisztián.
Bátonyterenye: Zsignár – Bakos T. (Bakos K.), Almási, Kiss, Német, Menczel, Illés (Tupi), Sasvári (Simó L.), Rátóti (Monye), Gyura (Berki), Myszor. Edző: Sárközi Tamás.
Gl.: Hugyecz (40.), Dávid (78.). Sárga lap: Brezovszki, ill. Bakos K., Berki.
Koleszár Krisztián: – El kell mondjam, komoly kihívásnak bizonyult ez a mérkőzés. A bátonyi csapat a miénkhez hasonló „csukában” játszik, ma az agilis és aktív részvételük a pályán jelentősen megnehezítette célunk elérését. Úgy gondolom, hogy az első félidőben viszonylag elfogadhatóan működtünk, bár sokszor pontatlanul, a középső harmadban a labdát indokolatlanul veszítve tartottuk frissen védelmünket. Érdekes módon egy pontrúgásból elért találattal szereztünk előnyt, majd azt követően ismét jött egy néhány perces holtpont, amelyet végül sikerült átvészelni, így előnyben pihenhettünk. A második játékrészre változtattunk, igyekeztünk elzárni a Bátony erényeit, illetve kimozdulni a holtpontról. Úgy gondolom, az első etapban ritmusosabbak, de sebezhetőbbek voltunk, a második részben viszont a védő harmadban kevés teret hagyva ellenfelünknek biztosabban működtünk. Megszolgálva érzem a második gólt is, hiszen a srácok nagyon korrekt módon voltak jelen, alázatosan és koncentráltan futballoztak, rengeteget melóztak a sikerért. Elismerem, jót tett a lelkünknek a győzelem, úgy látom nem haladunk rosszul, s az ilyen meccsek rengeteg tapasztalatot hoznak a srácoknak és piszok jól szolgálják fejlődésüket. Hálás vagyok és elismerésem az ellenfélnek, mert összességében nyílt, valamint folyamatos koncentrációt igénylő meccset biztosított, egyúttal Tamásnak a legjobbakat kívánom az építkezéshez.
Sárközi Tamás: – A mai mérkőzésre nagy motivációval érkeztünk, mindenképp szerettünk volna nyerni, ezért váltottunk játékrendszert és felvállaltuk a támadó focit. Ez működött is játékban, de eredményben nem mutatkozott meg, mert az ellenfél természetesen most is első gólját közvetlen a szünet előtt pontrúgásból szerezte. Mi pedig mondhatom nyugodtan, hogy óriási helyzeteket hagytunk ki. Ennek függvényében, és a négy forduló alatt egy megszerzett pont tekintetében felajánlottam a lemondásom. Az igaz, hogy egy hosszú távú projektet fogalmaztunk meg kemény munkával, azonban érzelemből döntöttem, de azt gondolom így tisztelem meg a futballt és a kollégákat.

Silver Tüzép-Karancslapujtő – Diósjenői SE 2–1 (1–0)
Karancslapujtő, 130 néző. Vezette: Hegedűs M. (Soós-Valenta B., Pálinkás S.).
Karancslapujtő: Vida – Ökrös, Sándor, Orosházi, Domán (Illés), Csatlós D. (Zsély D.), Czigler, Sulcz (Katona), Gyetvai, Budveszel Benett, Budveszel Benjámin. Edző: Csatlós Tamás.
Diósjenő: Nagy – Makkai (Haljárszki), Zsiák, Molnár, Csóri (Tordasi), Calo, Szűcs, Varga (Schrammel), Ruzicska (Kiss), Szikszai, Besnyő (Tóth). Edző: Lába Csongor.
Gl.: Czigler (11.), Budveszel Benjámin (57.), ill. Szikszai (90.). Sárga lap: Ökrös, Domán, ill. Zsiák, Haljárszki.
Csatlós Tamás: – Nagyon mérges voltam meccs után! Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, amit értékelhetnék pozitívan is, de nem tehetem, hiszen csak két gólt tudtunk rúgni ebből a rengeteg helyzetből. Az ellenfél nem jött el a kapunkig csak talán kétszer, mégis kettő egyre tudtunk nyerni. Csupán a győzelemnek örülhetünk, valamint annak, hogy Katona Bencze ismét pályán volt. A helyzetek kihasználására kell fektetnünk a hangsúlyt!
Lába Csongor: – Jó erőkből álló, jól felkészített ellenféllel találtuk ma szembe magunkat. Szépen haladunk az építkezésben, így a mai találkozó kiválóan rámutatott a fejlesztendő területekre.
Gratulálunk a Lapujtőnek! Nagyon élveztük a mérkőzést.

Berkenye SE – Héhalom SE 6–2 (2–2)
Berkenye, 60 néző. Vezettte: Gecse Z. (Elischer M., Homoki G.).
Berkenye: Maruszki – Holdas (Gyenes), Belán (Selmeci), Szresen (Mészáros), Földi (Keresztes), Földvári, Rottek, Rusvay, Szandai, Aszódi (Beszteri), Fábri. Edző: Aranyos Imre.
Héhalom: Farkas R. – Kotasz, Hajdu, Tóth, Baranyi (Varju), Nguyen, Vasas, Lakatos, Balog (Molnár), Ocsovszki, Gólya (Oláh). Játékos-edző: Berkes László.
Gl.: Rottek (12., 19.), Rusvay (83.), Mészáros (85.), Szandai (89.), Fábri (90.), ill. Balog (36., Földvári (38., öngól). Sárga lap: Fábri, ill. Kotasz, Molnár, Varju.
Aranyos Imre: – Gratulálok a csapatomnak, hiszen főképp a fordulás után kitűnően játszottak! Az első félidőben akaratban gyengébben teljesítettünk, valamint kicsit megfogta játékosaimat, amikor kiegyenlített az ellenfél, de ezen is sikerült túllépnünk. Sok sikert kívánok a héhalmi csapatnak!
Berkes László: – A csapatom nagyon nehéz időszakát éli újra. Voltunk már ilyen helyzetben és akkor is sikerült kimásznunk belőle, így most is azon fogunk dolgozni, hogy megtaláljuk a megoldást. Élvezhető és fordulatos mérkőzést játszottunk nyolcvan percig, rengeteg hibával, de nagy küzdeni akarással. A mérkőzés utolsó szakaszában az ellenfél tudott eredményes lenni, ez meghatározta a meccs végkimenetelét. Gratulálok és sok sikert kívánok a Berkenyének!

Szabadnapos: Pásztói SK.
 

A bajnokság állása
A bajnokság állása
Fotó: NMH

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában