Horgászat

2024.08.19. 15:30

Befejeződött a háromállomásos jótékonysági horgászverseny (fotók)

Három állomása volt a Antipro Carp Team által szervezett jótékonysági horgászversenynek, amelynek utolsó megmérettetésének a szécsényi Robinson Szigetek adott otthont a közelmúltban.

Langa Attila

A hét csapat jótékony célért fogta a botot a három versenyen

Fotó: Langa Attila (beküldött fotó)

Mint azt korábban közöltük, az Antipro Carp Team horgászcsapata  a salgótarjáni gyermek és újszülött osztály alapítványának próbált segíteni egy jótékonysági, több állomásos horgászversennyel, amelynek helyszínei a mihálygergei Komravölgyi víztározó,  az Öregpotyka horgásztó Ludányhalásziban és a szécsényi Robinson szigetek voltak.
 

A Robinson Szigetek vezetői egy emléklappal kedveskedtek a résztvevőknek, amelyen minden résztvevő csapat fotója megtalálható
A Robinson Szigetek vezetői egy emléklappal kedveskedtek a résztvevőknek, amelyen minden résztvevő csapat fotója megtalálható
Fotó: Beküldött


A versenyeken mind a hét csapat a jótékonyságot előtérbe helyezve dobta be a csalit, de izgalmas végeredményt hozott minden megmérettetés. A három horgásztó vezetősége ingyenesen bocsátotta a rendelkezésre a versenyek idejére a területeit, támogatva ezzel a jótékony kezdeményezést, amelyért a szervezők köszönetet is mondtak a tulajdonosoknak. A háromszor hetvenkét órás megmérettetésen rengeteg hal került kifogásra, amelynek utolsó állomásáról most képeket is közölünk olvasóinkkal.
A Robinson Szigeteken megrendezett utolsó verseny dobogósai: 1. Antipro vol2 Carp Team, 2. Cold Fishing Team, 3. Kriszeno Bau Carp Team.
A versenysorozat összesített bajnoka szintén az Antipro kettes csapata lett, akik minden versenyen kiválóan teljesítettek, így megérdemelten gyűjtötték be a nemes célért indított versenysorozat első helyezését.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában