Labdarúgás

2024.07.23. 15:06

A rájátszásra rázódott össze a Mohora csapata

A vármegyei I. osztályban ötödik helyen végzett a Unicum FC Mohora csapatának edzőjével, Baranyi Tiborral beszélgettünk.

Langa Attila

A remek közösség és kollektíva a Mohorai Sportegyesület legnagyobb erőssége

Forrás: nograDex | Archív fotó

Fotó: Kőházy Zsolt

Baranyi Tibort, a mohorai együttes vezetőedzőjét kérdeztük a gárda szezonjáról.

– Mennyire elégedett a szezonban elért helyezésükkel és a mutatott játékukkal, valamint ezek fényében hogyan értékelné a csapat teljesítményét?
– Nagyon elégedett vagyok a csapat helyezésével és a rájátszásban mutatott játékkal is. A teljesítmény eléggé hullámos volt, amely talán a rájátszásban jött helyre. Gondolom ott kerültünk a velünk egy súlycsoportban lévő csapatok közé.

– Kik segítették a gárda munkáját, mely játékosokat tudná kiemelni?
– Hálás köszönet az elnök úrnak, Gál Tibornak, a vezetőségi tagoknak és mindenkinek, aki valamilyen formában segítette csapatunkat a szezonban, valamint szeretném megköszönni a szurkolóknak az egész éves támogatását. Külön játékost nem szeretnék kiemelni, hiszen az elért eredményünk igazi csapatmunka volt.

– Mikor kezdik meg a felkészülést a csapattal a következő szezonra, lesznek változások a játékoskeretben?
– Augusztus közepén kezdjük meg a felkészülést a következő szezonra. A keretünkhöz eddig csatlakozott Molnár Márkó, Borkó Bence és Mitasz Tamás, míg távozott Pécsi Róbert.

– Milyen célkitűzéssel vágnak neki a pontvadászatnak?
– Végső célkitűzésünket a felkészülésünk fogja meghatározni, de véleményem szerint a negyedik és a hetedik hely között reális helyünk lehet a tabellán.

Számokban
5.    UNICUM FC MOHORA    28    13    6    9    68-41    45    

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában