Spartan

2024.07.14. 14:59

Népes salgótarjáni csoport spartanozott Szlovákiában

Újoncokat is avattak a salgótarjániak Somorján.

Bakos László

A minap a szlovákiai Somorján versenyeztek a salgótarjáni Spartan Training Group tagjai, Spartan Sprint és Super távon. A csoportot nyolcan (Pércsi Beatrix, Berg Stefánia, Fejes Krisztina, Lantosné Gombos Zsuzsanna, Tamási Gábor, Ádám Bálint, Győrffy Tamás és Zsíros István) is képviselték, és mindenki sikeresen teljesítette mindkét távot. Mindenki mindkét futamot teljesítette. Pércsi Beatrix-nek és Berg Stefániának ez volt az első Super távú futama.

A népes salgótarjáni csoport
A népes salgótarjáni csoport
Forrás: Facebook

– Ez egy sík terep volt, így gyors tempójú futamok is egyben. Közülünk mindenki nagyon jól teljesített. Mivel az ütőképes embereink betegség miatt ezúttal nem tudtak versenyezni, ezért most nem kerültünk a dobogó közelébe. Én egy gerincsérülés miatt hat hónapnyi pihenő után nemrég kezdtem újra edzeni és nagyon örültem a Sprint távon elért hetedik helyemnek, mert ez a szlovák nemzeti bajnokság első állomása is volt egyben, így népes és erős mezőny jött össze. Másnap a Super távon nyolcadik lettem, így én értem el a legjobb eredményt közülünk. A munka folytatódik tovább – értékelt a versenyt követően a salgótarjáni csoport vezetője, Zsíros István.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában