Labdarúgás

2024.07.26. 14:11

Kilencedik helyen végzett a Diósjenő együttese

A vármegyei I. osztályban kilencedik helyen végzett Diósjenői SE csapatának játékos-edzője, Bőgér Dávid mondta el a véleményét a gárda teljesítményéről.

Langa Attila

A Diósjenő (fehér mezben) együttese a Megyei Kupában a Vizslás otthonában búcsúzott az idei sorozattól

Forrás: Nool.hu

Fotó: Langa Attila

– Mennyire elégedett a szezonban elért helyezésükkel és a mutatott játékukkal, valamint ezek fényében értékelné a csapat teljesítményét?
– A helyezésünkkel nem vagyok elégedett, hiszen sokkal jobbra számítottam, mert azért nem volt rossz keretünk. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a szezonban elég gyér volt az edzés látogatottság, főleg a második félévben. Voltak szép eredményeink, gondolok itt például a kupaszereplésünkre. A rájátszásban azért azt becsültem a csapatban, hogy maximálisan odatették magukat, pedig csak a 9. helyért játszottunk.
– Kik segítették a gárda munkáját, mely játékosokat tudná kiemelni?
– Sokat segített a csapat körül Varga Sándor és Pincze Dávid, de Lami István mint csapatkapitány is sokat tett értünk. Nekem személy szerint Krajcsek Gergely segítette a munkámat. Kiemelném Varga Marcell és Pincze Dávid hozzáállását, hiszen minden edzésen ott voltak, amit meg tudtunk tartani.
– Mikor kezdik meg a felkészülést a következő szezonra, lesznek változások a játékoskeretben?
– A felkészülésünket Július 9.-én kezdtük meg, amely alkalmával heti két edzés és egy edzőmérkőzés szerepel a programba.
– Milyen célkitűzéssel vágnak neki a pontvadászatnak?
– Tervezünk erősítést nyáron, de azért ez nem olyan egyszerű. Nálunk nincsenek fizetések és hát sajnos nem mindenkinek elég az hogy, jó körülmények vannak Diósjenőn.
Számokban
1.    DIÓSJENŐI SE    28    8    6    14    53-65    30                

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában