Horgászat

2024.07.21. 16:50

Horgásztáborban fogták a gyerekek a szebbnél szebb halakat a Robinson Szigeteken

A táborban résztvevő gyermekek és felnőttek egyaránt számos élménnyel gazdagodtak és rengeteg új barátság született.

Nool.hu

Hétfőtől péntekig tartott a Robinson Szigeteken megrendezett horgásztábor, amelyre hat éves kortól jelentkezhettek a fiatalok. Minden nap voltak különféle feladatok – képek keresése kenuval, halak felismerése, célba dobás horgászbottal, ügyességi vetélkedő – a húsz résztvevő gyermek számára, amelyekkel pontokat gyűjthettek a kisorsolt két fős csapatok, majd pedig horgászattal, kenuzással és hűsítéssel telt a délután. Az utolsó nap volt az egyik leginkább várt feladat, amikor a házi horgászbajnokság pontjai adódhattak hozzá a heti megszerzett egységeikhez. A táborban minden gyermek ismét rengeteg új barátot és élményt szerezhetett, a végig nyárias időben, amely alkalmával a felnőttek folyamatosan ügyeltek a megfelelő körülmények megtartására.

A horgásztáborban minden gyermek új élményekkel gazdagodott
A horgásztáborban minden gyermek új élményekkel gazdagodott
Fotó: Beküldött


A pénteki eredményhirdetéskor átadták a díjakat a legjobb csapatoknak, majd pedig a szervezők köszönetet mondtak mindenkinek, akik felügyelték és mindenben segítették a fiatalokat öt napon keresztül – Szolnoki Zsolt, Langa Attila, Horváth Roland, Hunyadi Beáta –, valamint Kuris Anitának, aki a finom étkeket készítette számukra tízóraira, ebédre és uzsonnára. Köszönetet mondtak a Robinson Szigetek munkatársainak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy ez a tábor ilyen sikeres és felejthetetlen legyen. A táborozók és a szervezők remélik, hogy jövőre ismét találkozhatnak és újra együtt hódolhatnak kedvenc hobbijuknak.

Eredmények
Nem kezdő csapatok 
I. helyezett: Kovács Dominik és Zsigmond Zoltán 460 pont, II. helyezett: Antal Marcel és Uhrincskó Benjámin 439 pont, III. helyezett: Balázs Attila és Baranyi Armand 348 pont.
Kezdő csapatok
I. helyezett: Panyik Marcell és Simon Bálint 382 pont, II. helyezett: Csábi Marcell Balázs és Laczkó Dominik 315 pont, III. helyezett: Burián Levente és Szolnoki Zsombor. 308 pont.
A tábor legtöbb halfajt fogó fiatal pecása Szolnoki Zsombor lett. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában