Labdarúgás

2024.07.24. 14:37

Baráti társaság alakult ki a szendehelyi csapatnál

A vármegyei I. osztályban hetedik helyen végzett Szendehely FC csapatának vezetője, Barcza Frank Sven mondta el a véleményét a gárda teljesítményéről.

Langa Attila

A Szendehely FC együttese idén is a bajnokság meghatározó csapta volt

Fotó: Beküldött

Barcza Frank Svent, a Szendehely FC vezetőjét kérdeztük a csapatuk szezonjáról, valamint a következő bajnokság célkitűzésiről.

– Mennyire elégedett a szezonban elért helyezésükkel és a mutatott játékukkal, valamint ezek fényében értékelné a csapat teljesítményét?
– Az egész szezon eredményével és magával az elért helyezéssel elégedettek vagyunk, bár az utolsó meccsen ha koncentráltabban játsszunk, akkor ismételten az ötödik helyen zárhattunk volna. Összességében azt mondanám, hogy kialakult egy jó baráti társaság, voltak nagyon jó és kiemelkedő mérkőzéseink, valamint voltak olyan összecsapások is, ahol többet is elérhettünk volna, ha jobban koncentrálunk. A csapatszellemen és teljesítményen még van mit javítani, de jó úton haladunk.
– Kik segítették a gárda munkáját, mely játékosokat tudná kiemelni?
– Az egész szezont nézve, azt mondanám, hogy elsősorban az edzők munkásságát (Kovács Imre és Schwarcz Zoltán) illeti meg a dicséret, hiszen ők azok, akik a legtöbb munkát fektették bele és hoztak össze egy jó középmezőny szintű csapatot. Ehhez persze kellett maga a csapategység és az alázat is. Nyilván a csapat nem jöhetett volna így össze, ha nincs az egyesület mögött egy támogató Márkus Zsolt személyében. Ezúton is köszönjük Márkus Zsoltnak és Kovács Imrének a támogatást és az erőfeszítéseket, amit bele tettek a 2023/2024 szezon első felébe, valamint a korábbi szezonba. Külön játékosteljesítményt nem szeretnénk kiemelni.
– Mikor kezdik meg a felkészülést a következő szezonra, lesznek változások a játékoskeretben?
– A felkészülést július közepén kezdtük el heti három edzés formájában és nyilván lesznek edzőmérkőzések is. Mivel jelenleg tart az igazolás és átigazolási időszak, így konkrétumokat még nem lehet mondani, de nyilván lesznek erősítések, míg egy játékosunk hagyja abba a futballt.
– Milyen célkitűzéssel vágnak neki a pontvadászatnak?
– Reális célkitűzésünk lehet, hogy az 5-7 helyezést érjünk el, de természetesen a dobogó a fő célunk.
Számokban
7.    SZENDEHELY FC    28    13    3    12    62-51    42

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában