Triatlon

2024.07.07. 08:00

Az egész országból érkeznek triatlonosok a Nyírjesbe

Új időpontban, most vasárnap rendezik meg Balassagyarmaton a 38. Palóc Triatlont, ami egyben Révész László-emlékverseny is lesz. A rendezvény keretében a tereptriatlon magyar bajnokság futamai is helyet kapnak majd.

Nool.hu

A nem igazoltak is megmérettethetik magukat 12.30 órától, a Próbáld ki a Triatlont! futamaiban. A Nyírjes környéke az utóbbi időben megszépült, az ország minden pontjáról érkező versenyzők és kísérők gyönyörű helyen találják a versenyközpontot. Emellett számos egyedi meglepetéssel is készülnek a szervezők a Nyírjesi tórendszer, illetve a Nyírjesi Füvészkert és Vadaspark környékén

A korábbi évekre az volt jellemző, hogy több mint kétszáz sportoló nevezett, akik közel 20 korcsoportban mérettethették meg magukat. A Palóc Triatlonon több neves versenyző is indult már. Köztük volt Mester Bálint, többszörös tereptriatlon magyar bajnok és világbajnoki ezüstérmes sportoló, valamint Gajdos Tamás is.

A legkisebbek rajtja 9.30-kor lesz, a felnőtt sprint futam pedig 12.30 órakor veszi majd kezdetét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában