Strandkézilabda

2024.07.25. 08:57

A hétvégén Salgótarjánba érkezik a strandkézilabdázás krémje

A Salgótarjáni Strandépítők BHC szervezésében a hétvégén ismét nagy tornát rendeznek a városban.

Nool.hu

Mindig nagy küzdelmeket hoz a torna

Forrás: Nool

Már 14. alkalommal rendezik meg július 26. és 28. között a Salgó Cup EBT strandkézilabda tornát a Kecskés József Strandarénában. A sorozat komoly múlttal rendelkezik, és felhelyezte a várost a sportág térképére. Évről évre a kontinens minden pontjáról érkeznek csapatok, hiszen a versenysorozatba számító fontos pontokért megy a küzdelem.

A torna első napján utánpótláscsapatok is homokra lépnek, U14-es, U16-os és U18-as korcsoportokban. Ami a felnőtt tornát illeti, a férfiaknál összesen 17 csapat mérkőzik majd meg négy csoportban. A házigazdák három csapatot is indítanak, és a magyar élcsapatok mellett érkeznek játékosok Dániából, Franciaországból, Horvátországból és Szlovákiából is. A hölgyeknél előzetesen 13 csapat három csoportba lett kisorsolva. A salgótarjániak itt is három csapatot neveztek a szintén erős mezőnyökbe.

Tavaly egyébként a férfiaknál a Hír-Sat BHC, míg a nőknél Multichem Szentendre bizonyult a legjobbnak, természetesen ezek a csapatok most sem hiányoznak a mezőnyből. A férfiaknál akkor a Salgótarjáni Strandépítők a 4., a Balassa SE Balassagyarmat a 12, a Strandépítők Senior a 18., míg a hölgyeknél a Strandépítők Girls a 8., a Strandépítők Girls Senior a 11., a Strandépítők Csibék pedig a 14. helyet szerezte meg.

A meccsek között és után is színes programok várják az érdeklődőket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában