Karate

2024.06.07. 09:00

Ismét érmekkel tértek haza a bánki karatékák

A bánki Csatik Kyokushin Dojo versenyzői a minap részt vettek a VIII. Pécel Kupán, amelynek ezúttal Budapest adott otthont.

Nool.hu

A nógrádiak (balról): Néma Ádám, Magyar Brájen Dominik, Szűcs Benedek, Csatlós Kornél vezetőedző, Bóbis Domonkos Hunor, Majer Luca Emese, Majer Kincső.

Forrás: Beküldött fotó

A versenyen a nyugat-nógrádi klub hat karatékája mérettette meg magát kumite versenyszámokban. A bánki dojo legeredményesebb tagja, a serdülő Bóbis Domonkos Hunor gyönyörű küzdelmekkel több meccsét is idő előtt KO-val fejezte be, jutalma egy első hely lett. A legnehezebb ellenfelét sokkal könnyeben győzte le, mint egy korábbi megmérettetésen. 

A gyerek I-es kategóriában Szűcs Benedek ügyesen, erősen küzdött. Az első helyezettől is csak a hosszabbításban, megosztott pontozással kapott ki, ő ezüstéremmel térhetett haza. Majer Luca Emese első versenyén junior kategóriában debütált, ami már keménységében sokszor hasonlít a felnőtt profi kategóriára. Szép eredményt ért el a tűzkeresztségén, hiszen ő is ezüstöt szerzett. 

Szintén a gyerek I-es korcsoportban Magyar Brájen Dominik a felkészülési ideje alatt kétszer is beteg volt, így sajnos nem volt tökéletes formában, de az ő nyakába is került érem. Ugyanebben a korcsoportban Majer Kincső és Néma Ádám most sok tapasztalatot szerzett, de helyezést ezúttal nem sikerült elérniük. A Csatik Kyokushin Dojo versenyzői már rögtön a verseny után megkezdték a felkészülést a következő erőpróbákra. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában