Karate

2024.06.20. 09:00

Három aranyérmet is elhoztak a bánki karatékák

A Csatik Kyokushin Dojo versenyzői jól szerepeltek Dunaszerdahelyen.

Bakos László

A csapat tagjai (balról): Magyar Brájen Dominik, Murányi Levente, Csatlós Kornél (vezetőedző), Bóbis Domonkos Hunor, Szűcs Benedek, Szűcs Attila

Forrás: Beküldött fotó

Dunaszerdahelyen tartották a Csallóközi Kupa 2024 elnevezésű teljes kontakt kyokushin karate versenyt. A szervező egyesület, a bősi Oyama Dojo karate klub három ország (Szlovákia, Magyarország és Horvátország) közel száz versenyzőjét látta vendégül.

A győztesek és edzőjük (balról): Szűcs Benedek, Csatlós Kornél (vezetőedző), Magyar Brájen Dominik és Bóbis Domonkos Hunor
Forrás: Beküldött fotó

A bánki Csatik Kyokushin Dojo (KWF Hungary) kumite versenyszámban három versenyzőt indított és mindhárman aranyérmet tudtak szerezni. A serdülőknél Bóbis Domonkos Hunor (45 kg), míg a gyermek I-es korcsoportban Magyar Brájen Dominik (45 kg) és Szűcs Benedek (50 kg) sem talált legyőzőre.

A versenyzők jól felkészülten érkeztek a felvidéki kupára, a begyakorolt taktikát és stratégiát remekül végre tudták hajtani. De nincs megállás, a Csatik Kyokushin Dojo teljes erővel készül a következő megmérettetésre, hiszen a hónap végén rendezik meg a Szolnok Kupa Kyokushin Karate nyílt Európa-bajnokságot, ami egyben a III. Shihan Furkó Kálmán-emlékverseny is lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában