Labdarúgás

2023.10.05. 16:30

Újabb két mérkőzésen van túl az Salgótarjáni BTC U19-es együttese

Lejátszotta az ötödik és a hatodik bajnoki mérkőzését is a Salgótarjáni BTC U19-es csapata, amelyek alkalmával újabb pontokat gyűjtöttek.

Langa Attila

Az SBTC U 19-es együttese folytatta szereplését az MLSZ Regionális U19 Alap Középkeleti csoportjában. Hétvégén a BSE Palóc Farkasok otthonában szerepeltek, majd kedden hazai pályán fogadták a szintén balassagyarmati Talent 2019 SE csapatát.

MLSZ Regionális, U19, Alap, Középkeleti csoport, 5. forduló:

Balassagyarmati Palóc farkasok – SBTC 2–1 (0–1)

A mérkőzés jegyzőkönyve és tabellája ITT érhető el!

Molnár Balázs, a csapat edzője: – A mai mérkőzésen nagyon sok hiányzónk volt, ami meglátszott a játékunkon, de a vezetést így is sikerült megszereznünk egy gyönyörű szabadrúgást követően. A gólunk után a hazai csapat teljesen ránk erőltette az akaratát, nagyon sok helyzetet dolgoztak ki, de ezek kimaradtak egy remek kapus teljesítménynek köszönhetően. A második félidő közepén viszont egy megpattanó labda után egyenlítettek a hazaiak, majd a mérkőzés 93.percében meg is fordították a mérkőzés állását. Akik ma pályára léptek, mindent megtettek annak érdekében, hogy ponttal, vagy pontokkal távozzunk, de sajnos ez ma ennyire volt elég.

MLSZ Regionális, U19, Alap, Középkeleti csoport, 6. forduló:

SBTC – Talent 2019 SE  3–1 (1–1)

A mérkőzés jegyzőkönyve és tabellája ITT érhető el!

Molnár Balázs, a csapat edzője: – A mérkőzésen teljesen más arcát mutatta a csapat mint vasárnap Balassagyarmaton. Sajnos egy kommunikációs hiba után, ahol a kapusunk és a védőink nem értették meg egymás, hamar hátrányba kerültünk. Jó csapattal találkoztunk, akik bátran fent védekeztek a térfelünkön és ott próbáltak labdát szerezni. Az első félidő közepe felé sikerült egyenlítenünk egy védelem mögé belőtt labdát követően. A második félidőt remekül kezdtük, nagy nyomást helyeztünk az ellenfelünkre és egy remek támadás után sikerült megfordítani a mérkőzés állását. Sajnos, amikor már kezdtük elkapni a ritmust, egy felesleges második sárga lap után emberhátrányba kerültünk, és innentől nagyon nehéz dolgunk volt, mert majdnem egy teljes félidőt védekeznünk kellett, de a hátvédek állták a sarat. A mérkőzés 82.percében egy szabadrúgást követően sikerült eldönteni a mérkőzés végkimenetelét és itthon tartottuk a három bajnok pontot, amivel jelenleg a tabella élen vagyunk. Gratulálok minden pályára lépő játékosnak, nagyot küzdöttek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában