Labdarúgás

2023.10.22. 10:00

Újabb idegenbeli mérkőzést játszik ma délután az SBTC csapata

A Salgótarjáni BTC együttese ma délután játssza újabb bajnoki mérkőzését az NB III. osztály, Észak-keleti csoportjában, amely tizenkettedik fordulójában a Hatvan gárdájának otthonában lépnek majd pályára 13 órás kezdéssel.

Langa Attila

Ismét fontos mérkőzés következik az SBTC számára a Hatvan csapatának otthonában. A szurkolók véleménye szerint a korábbi fordulóban mutatott játékkal esélyesként utazhat idegenbe is a Stécé, bár ha az elmúlt mérkőzésükből indulnak ki, akkor nincs benne a pontszerzés. A céljaik eléréséhez nagyon fontos siker lenne a mai, így mindent meg is kell tenniük a bajnoki pontok megszerzéséért, többet ez elmúlt héten Gyöngyösön mutatott játéktól. 

Sebestyén Szilárd vezetőedző megpróbálta minél jobban felkészíteni csapatát a mai összecsapásra, hiszen négy edzést is tartott a korábbi bajnoki mérkőzést követően a játékosainak, valamint videós elemzés által is megbeszélték a hibáikat. 

A fekete-fehérek egy héttel korábban idegenben játszottak gól nélküli döntetlent a Gyöngyös ellen, míg a hatvaniak a Karcag otthonában szereztek szintén egy bajnoki egységet a 2-2-es végeredményű mérkőzésen.

NB III. osztály, Észak-keleti csoport, 13. forduló: 

FC Hatvan – Salgótarjáni BTC

Hatvan, ma, 13 óra.

A mérkőzést a nogradifutball.hu élőben közvetíti.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában