Labdarúgás

2023.10.05. 12:45

Putnokon szerepeltek TK tornán az SBTC korosztályos csapatai

A Salgótarjáni BTC három korosztályos csapata szerepelhetett hétvégén a putnoki Sajóvölgye Focisuli otthonában megrendezett TK focitornán.

Langa Attila

A Salgótarjáni BTC U9, U10 és az U11-es korosztályos együttesei, Putnokon vettek részt szombaton egy TK tornán. A játékosokok sok tapasztalattal gazdagodhattak, az erős csapatok ellen vívott összecsapások alkalmával. A csapatok edzői is értékeltek.


Molnár Balázs, az U11-es csapat edzője: – A hétvégén Putnokon, a Sajóvölgye Focisuli otthonában vettünk részt egy újabb TK tornán. A torna után van bennem hiányérzet, hiszen az ellenfeleink a mai napon mindenben felülmúltak minket. Nagyon sok párharcot veszítettünk, labdavesztések után megálltunk, labdakihozatalaink nem sikerültek jól, kapkodtunk és sok technikai hibával játszottunk. A torna során öt vereséget és egy döntetlent értünk el. A jövőhéten készülünk a hazai rendezésű tornára.

Az SBTC U11-es csapata
Az SBTC U11-es csapata
Fotó: Beküldött

id. Stark János, az U10-es csapat edzője: – A hat mérkőzésen a gyerekek végig törekedtek a labdakihozatalból történő kombinatív játékra, sokszor  sikerült az ellenfeleinket átjátszani, de a helyzet kihasználásában többször hibáztunk. A labdakihozatalnál történő technikai hibáinkat ellenfeleink gólokkal büntették. Összességében a kezdeményező és bátor játékkal elégedettek lehetünk. A tornán két győzelem mellett, egy döntetlen, és három vereséget értünk el. Dicsérő oklevelet bátor játékáért Békés Milán kapta.

Az SBTC U10-es csapata
Az SBTC U10-es csapata
Fotó: Beküldött

Miklós Martin, az U9-es csapat megbízott edzője: – A mai tornán sajnos nem sikerült nyernünk, egy döntetlent tudtunk játszani a Mezőkövesd csapata ellen, de ennek ellenére szépen helyt álltak a srácok és szoros küzdelmekben maradtunk alul. Sok jó dolgot láttam mind labdakihozatalban, mind pedig védekezésben, valamint sok szép gólt szereztünk. Gratulálok a gyerekeknek, csak így tovább!

Az SBTC U9-es csapata
Az SBTC U9-es csapata
Fotó: Beküldött

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában