Labdarúgás

2023.10.22. 15:55

Idegenben szerzett újabb bajnoki pontot az SBTC együttese

A Salgótarjáni BTC együttese ma délután játszotta újabb bajnoki mérkőzését az NB III. osztály, Észak-keleti csoportjában, amely alkalmával a Hatvan gárdájának otthonában léptek pályára 13 órás kezdéssel.

Langa Attila

Egy kiválóan előkészített pályán küzdhetett meg egymással az FC Hatvan és a Salgótarjáni BTC együttese, az NB III. osztály, Észak-keleti csoport tizenkettedik fordulójának mérkőzésén ma délután.

Az első negyedórában nagy iramú mezőnyjáték folyt a pályán, de komoly lehetőséget egyik csapat sem tudott kialakítani.

A 19. percben egy hazai sarokrúgást követően rúgta kapura Takács a labdát, amely a védők közt utat talált a bal alsó sarokba.

A vezető találatot követően lendületben maradtak a hatvaniak, de az első félidőben újabb találatot nem tudtak elérni a mezőnyben egyre jobban játszó salgótarjániak ellen.

A fordulás után magához ragadta a mérkőzés irányítását a vendég csapat. A 65. percben egy kapu elé ívelt labda után kisebb kavarodás alakult ki, amely végén Tarlósi Milán talált a hazaiak kapujába. 

Az egyenlítést követően is a fekete-fehérek tettek többet a győzelemért, nagyot küzdöttek, de ismét egy bajnoki ponttal kellett megelégedniük a Hatvan otthonában.

NB III. osztály, Észak-Keleti csoport, 12. forduló: FC Hatvan – Salgótarjáni BTC 1–1 (1–0)

Gyöngyös, Népkert Sporttelep, 130 néző. Vezette: Drabon B. (ifj. Imrő J., Hegedűs P.). 

FC Hatvan: Menczeles – Takács, Szabó, Czibolya, Kitl, Benkó, Burzi (Laczik, 76.), Tarjáni, Vince (Fekete, 70.), Fellner (Kanálos, 70.), Dinka (Szokolay, 84). Vezetőedző: Spisljak Zoran.

SBTC:  Nyirati – Molnár, Csuka, Kálmán, Palkovics – Tarlósi P., Horváth (Csáki, 78.), Petrecsko, Nagy, Bogdán (Boros, 61.) – Tarlósi M. (Csifó, 94.). Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

Gl.: Takács (19.), ill. Tarlósi M. (66.). Sárga lap: Tarjáni, Dinka ill. Molnár, Csuka, Kálmán, Tarlósi P.

 

Sebestyén Szilárd: – Az első húsz percben nem hittük el, hogy van keresnivalónk a Hatvan otthonában. A kapott gólt követően partiban voltunk ellenfelünkkel, majd a második félidőben egyértelműen mi irányítottuk a mérkőzést. Ezek fényében, két pontot ismét benne hagytunk a találkozóban. Sokat teszünk a sikerért, így bízunk benne, egyszer a szerencse is velünk lesz, nem pedig ellenünk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában