Labdarúgás

2023.08.19. 19:59

Nem sikerült győznie a Salgótarjáni BTC csapatának

Az SBTC csapata hazai pályán fogadta a DVTK II. együttesét ma délután 17.30 órai kezdéssel a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban, az NB III. osztály, Északkeleti csoportjának negyedik fordulójában.

Langa Attila

A negyedik forduló mérkőzéseivel folytatódott ma délután az NB III. osztály idei megmérettetése, amely alkalmával az SBTC együttese a DVTK II.  csapatát látta vendégül a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban.

A mérkőzést azonos erőbedobással kezdték a csapatok, amelyből a vendégek jöttek ki jobban, hiszen vezetést szereztek egy védelmi hibát kihasználva. Ezt követően kiegyenlített játék folyt a játéktéren, amelyből a hazaiak jöttek ki jobban, hiszen büntetőhöz jutottak, amelyet Tarlósi Milán elsőre elhibázott, de a hálóőrről kipattanót magabiztosan lőtte a kapuba. A szünetig nem változott az eredmény, így döntetlennel fordulhattak a csapatok a második félidőre.

A fordulás után a hazaiak próbáltak nagyobb nyomást gyakorolni a Stécére, de egy nem várt ellentámadás után mégis a miskolciak kerültek előnybe. A folytatásban a harcosabban játszó vendégek, megérdemelten tartották meg a vezetést, és gyűjtötték be a bajnoki pontokat.

NB III. osztály, Észak-keleti csoport, 4. forduló:

Salgótarjáni BTC – DVTK II. 1–2 (1–1)

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion. 350 néző.
Vezette: Török M. (Gergely M., Juhász B.)
SBTC: Sz. Varga M. - Bakos (Csáki, 83.), Sulyok, Csuka, Molnár- Petrecsko (Csifó, 65.), Nagy - Boros (Klajban, 65.), Horváth, Tarlósi P. (Bogdán, 76.) - Tarlósi M. Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.
DVTK: Dojcsák - Viczián, Bacsa, Szamosi, Papp (Stavinchuk, 59.) - Ferencsik, Demeter (Lajcsik, 94.), Fekete (Sáreczki, 76.), Zrnic - Balázsi (Hetyei, 46.), Vincze. Vezetőedző: Szamosi Tamás.
Gl.: Tarlósi M. (28.), ill. Fekete (9.), Hetyei (63.). Sárga lap: Horváth, Klajban, ill. Szamosi, Hetyei, Ferencsik, Demeter.

Sebestyén Szilárd: – A mérkőzést két egyéni hiba eldöntötte. Néhány meghatározó játékosunk sajnos hetek óta formán kívül játszik, amely a mai mérkőzésre is rányomta a bélyegét. Ezek fényében a mai meccsben maximum egy pont volt benne, de sajnos ez sem lett meg.

Szamosi Tamás: – Egy párharcokkal teli mérkőzésen sikerült ma győzelmet aratnunk, amelyre már nagyon vágytunk és mindent meg is tett érte a csapatom. Gratulálok a csapatomnak, valamint sok sikert kívánok a Salgótarjánnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában