Könyvtári élmény

3 órája

Országos Könyvtári Napok: különleges programokkal készültek Pásztón

A pásztói Teleki László Városi Könyvtár és Művelődési Központ idén is csatlakozott az Országos Könyvtári Napok programsorozathoz. Az Országos Könyvtári Napok tematikájának alapja minden évben adott, a négy elemre – föld, víz, tűz, levegő – épül.

Nool.hu

– Az Autentika Művészeti Műhely Alapítvány történelmi foglalkozásával kezdtük a hetet, ahol Hunyadi Jánossal, a tüzes hadvezérrel foglalkoztak a helyi iskola tanulói. Ezután a Benedek Elek Népmesemondó Versenyre hívtuk a gyerekeket, ahol csodás mesék hangzottak el. Kedden Lelkünk békéje - Testünk egészsége témakörben hallgathatták meg az érdeklődők Kis-Simon Gabriella fitoterapeuta előadását – mondta az intézmény vezetője, Pékné Fejes-Marsinszki Ágnes.

Országos Könyvtári Napok
Az Országos Könyvtári Napokhoz csatlakoztak Pásztón a különleges eseményekkel
Forrás: Beküldött

Az Országos Könyvtári Napoknak nagy sikere van

Hozzátette: az idősek világnapján színpadra lépett a helyi Őszirózsa Nyugdíjasklub, melyben közreműködött Da-Ranco Zoltán. Makuch Csaba és a Mikszáth Kálmán Gimnázium tehetséges tanítványai egy fergeteges zenei utazásra vitték a vendégeket.

– A város gyermekeinek rajzpályázatot hirdettünk, nyári élményeik megörökítésére kértük őket. A kiállítás megnyitóját és a díjak átadását minap tartottuk. Az est folyamán Szabóné Kereskényi Gabriella várta az érdeklődőket a Könyv/óra irodalmi beszélgetésre – emelte ki az intézményvezető.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában