Ellenőrzés

1 órája

Életveszély! – vasúti átjáróban előzött a sofőr Salgótarjánban (videó)

Folyamatosak a közúti ellenőrzések szűkebb hazánk útjain. A rendőrök célja, hogy kiszűrjék a szabálytalanul közlekedőket.

Nagy Orsolya

Mint arról Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője beszámolt, a rendőrség közlekedésrendészeti osztályának egyenruhásai civil gépjárművel járják szűkebb hazánk közútjait, hogy a szabálytalanul közlekedőket elfogják.

szabálytalan
Szabálytalanul előzött a sofőr a vasúti átjáróban Salgótarjánban
Forrás: Police.hu

Szabálytalanul előzte az autóbuszt

– A rendőrök a sebességtúllépés mellett intézkednek olyan jogsértéseknél is, amelyek felháborodást váltanak ki a többi járművezetőben. Így történt ez október első napján is, amikor Salgótarjánban folytatott forgalom-ellenőrzés során rögzítettek egy szabályszegőt. A Petőfi úton haladó, a forgalomból kivont gépjármű sofőrje ugyanis irányjelzés nélkül előzött egy autóbuszt vasúti átjáróban. A sorozatos jogsértések miatt munkatársaink a gépkocsi vezetőjével szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek – közölte Buda Gábor.

A szóvivő felhívta a figyelmet, hogy a baleset-megelőzési célú forgalom-ellenőrzés tovább folytatódik a jövőben szűkebb hazánk közútjain.

Itt a videó a veszélyes manőverről:

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában