Kultúrházak éjjel-nappal

2024.09.25. 06:55

Társasjáték délután és szabadulószoba is várja a bátonyterenyeieket

Kiállításmegnyitó, társasjáték délután és családi szabadulószoba is színesíti a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat rendezvényeit Bátonyterenyén.

Gulyás Edina

A Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit Kft., ahogy az elmúlt években, úgy idén is csatlakozott a Kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű országos programsorozathoz. Ezúttal három tartalmas, különböző témájú eseménnyel várják a helyieket és az érdeklődőket.

Társasjáték délután is színesíti a programsorozat rendezvényeit
Társasjáték délután is színesíti a programsorozat rendezvényeit
Forrás:  Shutterstock | Illusztráció

A társasjáték is szerepet kap a programok között

– A programok sora egy tárlattal indul. Ami szívemnek kedves címmel nyílik meg Maczák Tiborné kiállítása szeptember 26-án, csütörtökön, 15 óra 30 perctől az Ady Endre Művelődési Központ Iványi Ödön Művészeti Kisgalériájában – tájékoztatta portálunkat Maruzs-Molnár Ágnes, a nonporfit kft. ügyvezetője.

Mint mondta: másnap 18 órától társasjáték est kezdődik, amelyből szeretnének majd hagyományt teremteni és rendszeresen megtartani azt a művelődési központban. A városban a program megszervezésében hosszú évek óta a társasjátékozó közösség segíti a közművelődési kft. munkatársait. A csapatok nyereménye a játék öröme lesz, és nem titkolt cél a közösségformálás sem.

– Szombaton 16 órától családi szabadulószoba várja az érdeklődőket. Szerveztünk már hasonló programot korábban is, és annak a nyári táborainkban is nagy sikere volt – hangsúlyozta az ügyvezető. – A furfangos feladatok megoldásához a tudáson kívül csupán józan ész szükséges. Amennyiben ezek megvannak, biztosan sikerül majd kiszabadulni a művelődési ház helyiségeiből a megadott időn belül.

Minden érdeklődőt várnak a fenti lehetőségek, akik a pénteki vagy a szombati programon szeretnének részt venni, azok az [email protected] címen regisztrálhatnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában