Családi nap

2024.06.03. 15:05

Gyereknap: a Harry Potter könyv szereplőivel találkozhattak a fiatalok Karancskesziben

Immár több éves hagyomány, hogy május végén a helyi önkormányzat szervezésében családi-és gyereknapot tartanak. Az elmúlt évekre visszatekintve több neve is volt már ennek a rendezvénynek, de a célja mindig ugyanaz: együtt, jól érezve magunkat töltsenek el a lakosok egy szép napot.

Sipos Nina Vivien

Idén is sokszínű és izgalmas színpadi műsorokkal, illetve egyéb programokkal várták a látogatókat, kicsiket és nagyokat egyaránt szombaton, a Karancskeszi-Marakodipusztai Község Házánál. Nagy Eleonóra egész napos vetélkedőkkel, kreatív foglalkozásokkal kínált kikapcsolódást a családoknak. A versenyen való részvétel díjazva is volt, csodaszép kézzel festett ajándéktárgyakat nyerhettek azok, akik megmérettették tudásukat. A gyermekek lehetőségük adódott arra, hogy lovagoljanak, bohóccal találkozzanak, kipróbálják az ugrálóvárat, a csillámtetoválást és az arcfestést, emellett pedig hajtogatott lufikkal igyekeztek mosolyt csalni a szervezők a fiatalok arcára.

A helyszínen egész nap büfé üzemelt, ahol lehetett kapni lángost, pattogatott kukoricát, jégkását, vattacukrot, és jégkrémet, ebédre pedig finom töltött káposztát ehettek a látogatók.

A színpadi műsorban részt vett a Karancskeszi Százszorszép Óvoda zumba csoportja, majd délután a jó hangulatot a Havanna Táncstúdió biztosította. Az est további részében egy illúzió műsor keretében a gyerekek találkozhattak Harry Potterrel, Hermione-val, és Voldemorttal, a híres Harry Potter regények főszereplőivel. 
A rendezvényt a Black Vipers rockzenekar fergeteges hangulatú koncertje zárta.

Az eseményről a Karancskeszi Művelődési Ház a közösségi oldalán számolt be.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában