Tisztelet

2 órája

Szurdokpüspökiben sem csak a húszéveseké a világ

A település önkormányzata idén is megrendezte az idősek világnapi ünnepségét.

Nool.hu

A rendezvény – amire ezúttal is a 75 éven felüli idősek kaptak meghívást – szentmisével kezdődött, amelyet Karácsondi Mihály és Simon Balázs atya celebrált, majd Kissné Zsilyák Szilvia, a helyi idősek klubjának a vezetője mondta el köszöntőjét.

Szurdokpüspöki idősek világnapja
Pintér Miklós Ervin, Szurdokpüspöki polgármestere továbbította Orbán Viktor jókívánságait Pintér Józsefnének az idősek napján
Forrás: Beküldött fotó

Ezt követően Pintér Miklós Ervin polgármester szólt a jelenlévőkhöz. Emlékeztetett arra, hogy a faluban már több évtizede rendezik meg ezt az eseményt. Méltatta az idősek azon tevékenységét is, amit a községért tettek, tesznek, továbbá kifejezte jókívánságait az idősek irányába. Beszéde végén pedig átadta Pintér Józsefnének Orbán Viktor miniszterelnök levelét 90. születésnapja alkalmából.

Programokkal is kedveskedtek az időseknek

Az esemény további részében az óvodások, az iskolások, a helyi baráti kör, valamint a hagyományőrző együttes kultúrműsorral kedveskedett a jelenlevőknek. A programot közös ebéd, majd zenés-táncos beszélgetés zárta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában