Rémséges fesztivál

5 órája

TÖKéletes Halloween: Zagyvarónán lazultak a rémek (fotók)

Tök jól érezte magát mindenki, aki a szombat délutáni programja helyszínéül a zagyvarónai Bátki József Közösségi Házat választotta. Itt tartották meg a TÖKéletes Halloweent, és a harmadik alkalommal megrendezett Rémséges Fesztivált.

Gulyás Edina

A zagyvarónai Bátki József Közösségi Ház egy tök jó programnak adott helyszínt szombaton délután. A városrészben tartották meg ugyanis a TÖKéletes Halloweent és III. Rémséges Fesztivált. 

halloween
Rémséges fesztiválon mulattak a halloweeni szörnyek
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool

Jól mulattak a halloweeni rémek

Garantáltan jól érezte magát aki ide látogatott, a szervezők ugyanis fergeteges táncos műsorokkal, rémséges büfével és sok-sok ijesztően jó programmal készültek. A délután során a Havanna Tánccsoport, a Harmónia Táncstúdió, az Ezer Szín – Ezernyi Szív és a KIT Egyesület is színpadra lépett, de a Mona Deja-Vu Tánciskola szülői közössége is különleges műsorral készült. 

A kézműves foglalkozások keretében a látogatók rémisztő pókokat és szellemes lámpásokat készíthettek, melyeket a fesztivál fénypontjaként a szellemes lámpás felvonuláson mutathattak be. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában