Tök jó nap

13 órája

Halloweeni szörnyekké váltak a gyerekek Dorogházán

Tök jó napot tartottak pénteken a dorogházai Móra Ferenc Általános Iskolában. Az őszi szünet előtti utolsó tanítási napon halloweenra hangolódott az iskola közössége.

Gulyás Edina

Nagy volt a sürgés-forgás az őszi szünet előtti utolsó tanítási napon a dorogházai iskolában. A halloween jegyében telt a délelőtt, így fekete macskák, boszorkányok, csontvázak és szellemek vették birtokba az intézményt. 

halloween
Halloweenre hangolódtak Dorogházán
Forrás: Beküldött fotó

Szellemes programmal készültek halloweenra

Hazánkban is egyre népszerűbb az angolszász ünnep, így nem meglepő, hogy számos óvodában és iskolában szellemes programmal készülnek arra. A mórás diákok sem maradtak ki a mókából, az unalmas tanórák helyett izgalmas feladatok várták őket. 

– Nagy várakozással telt a hét, mindenki izgatottan készült erre a napra. A szervezésből a pedagógusokon kívül a szülői munkaközösség tagjai is kivették a részüket – tájékoztatta portálunkat Balázs Beáta tagintézmény-vezető. 

Mint mondta, a nap banya-fitnesszel kezdődött, mindenki bemelegített a partira, majd elkezdődtek a szellemes feladatok. Elsőként a tantermeket öltöztették megfelelően rémes díszbe az osztályok. A jelmezes felvonulást követően a legötletesebb maskarába bújó tanulókat díjazták, de elismerést érdemeltek a legszebben kifaragott tökök és a művészien elkészített rajzok is. A finomságok sem maradtak el, a szülők gondoskodtak a házi süteményekről. Mindenki jól érzete magát, a mórás diákoknak egész biztosan jól indult az őszi szünet. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában