Inspiráció

2 órája

Motivációs üzenetek ösztönzik a dorogházai iskola közösségét

Színes, inspiráló mondatok díszítik a dorogházai iskola falait, lépcsőit, tereit. A motivációs üzenetek a diákokat segítik.

Gulyás Edina

Értékes vagy! Benned van az erő! Minden nap egy új lehetőség! Ilyen és ehhez hasonló motivációs üzenetek lepték el a dorogházi Móra Ferenc Általános Iskola falait, lépcsőit, szabad tereit. A motivációs üzenetek szórakoztatnak is.

Motivációs üzenetek ösztönzik a dorogházai iskola közösségét
Motivációs üzenetek ösztönzik a dorogházai iskola közösségét
Forrás: Facebook

A szó szerint és átvitt értelemben is színes mondatok által szépül az iskola belső tere, másrészt pedig bárhová téved a diákok tekintete, egy-egy inspiráló idézet szépíti meg a napjaikat és ad nekik kitartást. Ugyanez vonatkozik a tanárok mindennapjaira is – adták hírül az intézmény közösségi oldalán.

Hozzátették: az Aktív Iskola programnak köszönhető, hogy a képek, motivációs üzenetek, illetve plakátok által barátságos, családias iskolába járhatnak a gyerekek Dorogházán.

A fenti programhoz tavaly csatlakozott az intézmény, azóta még több sportos, tartalmas, szórakoztató szabadidős program várja a mórás diákokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában