Ügyelet

Tegnap, 7:07

Sürgősségi beavatkozásokra korlátozódik heteken át a fogorvosi ellátás a bárnai lakosoknak

Még heteken át csak sürgősségi beavatkozásokra korlátozódik a fogorvosi ellátás a bárnai lakosok számára.

Veres Edina

A fogorvosi ellátást érintő változásra hívták fel a közelmúltban Bárna lakosainak figyelmét. A község Facebook-oldalán jelent meg a tájékoztatás, amely szerint az illetékes fogorvos hosszútávú betegsége miatt az ellátás szeptember 1-től átmenetileg sürgősségi beavatkozások szintjére korlátozódik. Mint írták: az ügyeletet a 06-32/441-840-es telefonszámon kedden és csütörtökön, 9 és 12 óra között, míg szerdán, illetve pénteken 14-től 16 óráig érhető el időpontfoglalás céljából. A rendelés helyileg Salgótarjánban, a Szerpentin úton található. A bejegyzésből kiderült továbbá, hogy a hétvégi fogorvosi ügyelet továbbra is elérhető szombat és vasárnap délelőtt a vásártéri rendelőben.

„Kérem, hogy az előreláthatólag két hónapig tartó időszakban szíveskedjenek csak a fájdalom megszüntetésére irányuló sürgősségi beavatkozásokat tervezetten elvégeztetni!” – olvasható a posztban, amelyben arra is rámutattak, hogy az illetékesek a probléma mielőbbi megoldása érdekében mindent megtesznek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában