Program

2 órája

Családbiztonsági szakértő tartott előadást Keszegen

Pöltl Ákos családbiztonsági szakértő tartott előadást szerdán délután Keszegen, a helyi művelődési házban. Az előadás témája az okostelefon és az internet hatása, illetve veszélyei a gyermekekre volt – ismertette a Facebook-oldalán Keszeg önkormányzata.

Lászlók Judit

„Biztos vagyok benne, hogy minden szülő, nagyszülő egyik célja, hogy gyermekének a legjobbat adja… De mi a legjobb?” – olvasható a bejegyzésben. Hozzátették: „Erre nem mindig egyszerű válaszolni, ezért van az, hogy próbálunk minél több információhoz jutni egy-egy adott témában, illetve megpróbáljuk több szempontból megnézni a lehetséges válaszokat. Keszegen ehhez nagyszerű lehetőséget találhattak az érdeklődők a művelődési házban, ahol Pöltl Ákos biztonságtechnikai szakértő tartott előadást a digitális világ hatásairól a gyermekekre.”

A bejegyzésben kitértek arra is, hogy az előadás vendége volt Horváth Szilárd, a gödi Búzaszem Iskola alapítója és igazgatója, valamint Dobó István gyakorló szülő, akik gyakorlati tanácsokkal is szolgáltak erről a témáról.

„Fontos, hogy a szülők rendelkezzenek valós ismeretekkel a digitális világ hatásairól!” – közölte az önkormányzat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában