Változás

2024.08.07. 17:43

Útlezárás lesz érvényben a Cered és Salgótarján közötti aszfaltszakasz felújítása idején

Forgalmi rend változás lép életbe Cered és Salgótarján között. Az felújítási munkálatok miatti útlezárás több héten át maradhat érvényben.

Veres Edina

Felújítás miatti útlezárás hoz változást  Cered és Salgótarján között a megszokott forgalmi rendben. A Cered község hivatalos oldala nevű nyitott Facebook-csoport osztotta meg Tajti László polgármester lakosokhoz intézett tájékoztatását, amely szerint a két település közötti út augusztus 26-tól, hétfőtől előreláthatólag 60 napig le lesz zárva a megrongálódott szakasz javítási munkái miatt. Mint az a posztban olvasható, a közszolgáltatást végző állami szervek, úgymint például a Volán, a VGÜ, a rendőrség vagy az OMSZ továbbra is ellátják feladatukat. A bejegyzésből kiderült, hogy ennek módjáról a közeljövőben kap a település önkormányzata részletes tájékoztatást az érintett szervektől.

„Amint ezen tájékoztatókat megkapjuk, megosztjuk, minden háztartásba eljuttatjuk, illetve az online térben is közzétesszük” – írta tájékoztatásában Tajti László, aki mindenkitől megértést és türelmet kért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában