Közlekedés

2024.08.28. 07:17

Útinform: erre számíthatsz ma megyénk közútjain – augusztus 28.

Óvatosan közlekedjetek az utakon!

Nool.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint a 21132-es nógrádsipeki bekötő úton Szécsény belterületén építési munkák vannak folyamatban. A 2206-os összekötő úton, Mihálygerge és Litke között híd- és átereszjavítás van folyamatban. A 23-as Kisterenye-Tarnalelesz másodrendű főúton valamint a 2127-es Csécse-Pásztó összekötő úton aszfaltozás miatt félpályás útlezárásra kell számítani.
 

Helyreállítás miatt két hónapra lezárják a Cered felé vezető utat
Helyreállítás miatt két hónapra lezárják a Cered felé vezető utat
Forrás: Kéri István

A 2408-as összekötő úton Hasznos után útkarbantastási munkák miatt útszűkület van érvényben. A 22109-es etesi bekötő úton útkarbantastási munka lassítja a forgalmat. A 24147-es bekötő úton Drégelypalánk belterületén közműépítési munkák miatt szintén útszűkület lassítja a forgalmat. A 22104-es Hugyag bekötő úton építési munkálatok miatt sávelhúzásos terelés van érvényben. A 22-es Rétság-Salgótarján másodrendű főúton közmű építési munkálatok miatt útszűkület lassítja a forgalmat. 

Az M3-as autópályán Nyíregyháza felé a Kerekharaszt/Hatvannál levő forgalomterelésnél, aki Hatvanba szeretne lehajtani, annak mindenféleképpen a menetirány szerinti jobb, azaz a külső sávban kell maradnia.
További részletek az Útinform térképén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában