Szórakozás

2024.08.25. 20:57

Gólyanapot tart a salgótarjáni gimnázium

Sipos Nina Vivien

A Salgótarjáni Madách Imre Gimnázium gólyanapot tart az újdonsült kilencedikeseknek augusztus 27-én, kedden 9 órakor az iskola aulájában. Ahogy egy Facebook-bejegyzésben is írták, a diákok találkozhatnak az eseményen leendő osztályfőnökükkel, osztálytársaikkal, illetve a végzős tanulókkal is, akik a jó hangulatról és a szórakoztató programokról gondoskodnak majd. A játékos feladatokon – például lesznek akadályversenyek, vicces és zenés vetélkedők – keresztül lehetőségük adódik a gólyáknak arra, hogy megismerkedjenek jobban az iskolával és új barátokat szerezzenek.

Hozzátették, hogy mindenki hozzon magával valami kis elemózsiát és innivalót délelőttre, sportos ruházatot, na meg persze jókedvet, játékosságot és nyitottságot is! Az ebéd miatt nem kell aggódnia senkinek, ugyanis pizzával kedveskednek a részvevőknek a szervezők. A rendezvényre várnak minden kilencedikest, aki szeretne egy jót szórakozni és találkozni a többi gimnáziumi társával.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában