Keressük

2024.08.01. 12:56

Elveszett egy családtag – nyomravezetői díj jár a megtalálónak

Egy hozzátartozót veszített el egy rétsági család, amikor hűséges négylábú barátjuk, Szticsi nyomtalanul eltűnt. Az édesanya szívszorító felhívással fordult a közösséghez, hogy segítséget kérjen a kutya megtalálásában, nyomravezetői díjat is felajánlottak.

Lukács Zsófia

Szticsi, a négyéves keverék, fehér-barna, ivartalan kan egy hónapja szökött el a rétsági családi ház udvarából. Az eltűnés körülményei egyelőre tisztázatlanok, de a család úgy véli, hogy a kutya valószínűleg a kerítésen kimászva hagyta el az otthonát. Azóta semmilyen nyomot sem találtak, amely elvezetne hozzá.

Elveszett Szticsi, a négyéves keverék, fehér-barna, ivartalan kan kutya
Elveszett Szticsi, a négyéves keverék, fehér-barna, ivartalan kan kutya
Forrás: Beküldött fotó

– Rendkívül szelíd kinti-benti kutyus, a lányommal aludt, autóban is gyakran fegyelmezetten utazott. Nagyon hiányzik, nem csupán egy háziállat, hanem szinte már családtag. Nagyon aggódunk érte, és mindent megteszünk, hogy hazahozzuk. 200 ezer forint jutalmat, nyomravezetői díjat ajánlunk fel annak, aki élve megtalálja – mondta el portálunknak Boskó Adél, Szticsi gazdája.

Hozzátette: chippel is rendelkezik a kutya, így bíznak abban, hogy egy esetleges leolvasás során előkerül, vagy hogy az internet segítségével minél több emberhez eljut a fényképe és felismerik. A család kéri, hogy aki látja, az próbálja megfogni és a 06-30-5111-870-es számon értesítse őket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában