Már itt is van az iskolai őszi szünet

Nógrád vármegyében is izgatottan várják a diákok az őszi szünetet, ami végre lehetőséget biztosít egy kis pihenésre és feltöltődésre. A tanulók számára ez az időszak különösen fontos, hiszen a fárasztó hetek után végre megpihenhetnek. Az őszi szünet után pedig már csak pár hét választja el őket a téli szünettől, amely újabb izgalmas időszakot hoz majd számukra, az ünnepek és a hosszabb pihenés idejével.

Az őszi szünet október 26-án, szombaton kezdődik - az utolsó tanítási nap tehát október 25. -, és egészen november 3-ig tart. Az első tanítási nap november 4. lesz. A sulisoknak 9 napjuk lesz, hogy kipihenjék magukat. Ráadás az ünnepnap, október 23., ugyanis már most szerdán sem kell iskolába menni. Az őszi szünet után nem kell sokáig suliba járniuk a gyerekeknek, ugyanis december 21-én már kezdődik is a téli szünet. Ezt követően már az új évben mennek iskolába, 2025. január 6. lesz az első tanítási nap, írta meg a life.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában