Közlekedés

2024.07.18. 08:43

Útinform: erre számíthatsz ma megyénk közútjain – július 18.

Óvatosan közlekedjetek az utakon!

Nool.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint a 21-es fő úton az 56-os km-nél szembeirányú forgalmi sávba terelik a forgalmat, közmű építési munkálatok miatt.

A 2307-es számú Zagyvapálfalva-Salgótarján összekötő úton ("Régi út"), útburkolati jelek festése miatt útszűkületre számíthatunk.

Kátyúzás miatt a 23102-es számú, Salgóbánya bekötő úton, mindkét irányban valamint a 2206-os Litke - Salgótarján összekötő úton  építési munkálatok miatt, útszűkületre számíthatunk. 

útinform
Lámpa irányítja a forgalmat Ságújfalu belterületén
Fotó: Nool

Ezen a hétvégén rendezik a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat Mogyoródon, a Hungaroringen. Ez okból kifolyólag már csütörtöktől erősebb járműmozgásra készüljenek az M3-as autópályán Mogyoród térségében mindkét irányból, valamint a 3-as főúton Kerepes környékén is! Fontos tudnivaló, hogy a fővárosból kifelé haladva az M3-as autópályán a 13-as és 18-as km között a leállósávot csak a VIP vendégek használhatják. A nagyközönség a versenypályát a 19-es és 23-as km-nél lévő kihajtón keresztül tudja megközelíteni. A hétvége során Mogyoród és Kerepes térségében jelentősebb torlódásokra, esetenként rendőri irányításra kell számítani, valamint Mogyoródon jelentősen megnövekedett gyalogosforgalom is várható, ezért az arra közlekedőktől fokozott türelmet és figyelmet kérünk! 

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában