Közlekedés

2024.07.19. 12:34

Torlódás várható péntektől: nógrádi ingázókat is érint, Mogyoródnál gond lehet az M3-ason

Péntek reggel vette kezdetét a Formula 1 Magyar Nagydíj, fokozott rendőri jelenlét folyamatos Mogyoród térségében, az M3-ason pedig torlódások fordulhatnak elő.

Fotó: Szabó Dániel

A Forma-1-re nagyszámú érdeklődő érkezése várható a következő napokban, így a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az alábbi tanácsokat adja a gépjárművel érkezők számára - tette közzé honlapján a Police.hu. Mint írják: aki a versenyhétvége alatt az M3 autópálya irányából Mogyoródra tart, de nem a versenypályához, az lehetőség szerint az autópályáról Szada felé hajtson le a hosszabb várakozás elkerülése érdekében Azoknak a nézőknek, akiknek nem a versenypálya főbejárata közelében lévő helyre szól a jegyük, javasoljuk, hogy a Hungaroringet a 3-as számú főút használatával, Kerepes és Szilasliget irányából közelítsék meg! - javasolják a közlekedőknek a rendőrök.

Az M0 autóút irányából érkezők autósoknak javasolt az M31 autópálya, majd 3-as számú főút vagy M3 autópálya útvonal használata.  A rendőrök kérik, hogy akik a következő napokon a verseny helyszínére indulnak, tájékozódjanak az aktuális közlekedési helyzetről! A pálya környékén lévő parkolók felé vezető utakon vegyék figyelembe a rendőrök jelzéseit és a kihelyezett táblák útmutatásait! 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában