Mozgás

2024.07.17. 11:22

Tánc köré szerveződik a tábor Salgótarjánban

Balett, hastánc, hiphop. Ez a hét a tánc köré szerveződik a Mona Deja-Vu Tánciskola salgótarjáni táborában.

Gulyás Edina

Az előző évhez hasonlóan idén is napközis nyári tábort szervezett a Mona Deja-Vu Tánciskola. Ezen a héten a mozgás és a tánc tölti ki a résztvevők mindennapjait. Számos mozgásformával és stílussal megismerkednek a fiatalok. 

Minden a tánc köré szerveződik a salgótarjáni táborban
Minden a tánc köré szerveződik a salgótarjáni táborban
Forrás:  Beküldött fotó

– Múlt héten Szlovákiában, Füleken, ezekben a napokban pedig Salgótarjánban tartjuk meg tánctáborunkat, azon 30 gyerek vesz részt. A legfiatalabb táncosunk 6, a legidősebb 23 éves – tájékoztatta portálunkat Szabó Mona, a tánciskola vezetője. – Nem csak a megyeszékhelyről, hanem a környező településekről, Bátonyterenyéről, Mihálygergéről, Karancsaljáról sőt Heves vármegyéből is vannak táborozók. 

Hozzátette: a napok természetesen a különféle táncstílusok és koreográfiák megtanulásával telnek. Vendég oktatók részvételével sajátítanak el nyolc különféle stílust a fiatalok. A hőség ellenére minden nap aktívan telik, nagy lelkesedéssel gyakorolják egyebek mellett a balett, a hastánc, a hiphop és a latin táncok lépéseit. A tábort július 19-én, pénteken a főtéren 16.15 órakor egy bemutató zárja, ahol a barátok, a rokonok, az ismerősök és a járókelők is láthatják mi mindent tanultak az egy hetes programon a gyerekek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában