Egészségügy

2024.07.25. 20:51

Szűréseket vehetnek igénybe a kisecseti fesztiválon

Lászlók Judit

Mint arról portálunkon beszámoltunk a település önkormányzata idén is megrendezi a Kisecseti Pampuska Fesztivált július 27-én, szombaton a helyi sportpályán. Ennek során a lakosoknak szűrőbuszos egészségügyi vizsgálatra is lesz lehetősége 10 és 16 óra között az önkormányzat parkolójában. A település önkormányzata most a Facebook-oldalán tett közzé egy részletes felhívást a szűrőbuszos egészségügyi vizsgálatokról. Mint írták, az igénybe vehető szolgáltatások között szerepel majd az ujjbegyből történő vérvétellel vércukorszint-, koleszterinszint- és húgysavszint mérés. Ezenkívül a vérnyomás-, a pulzus-, a testsúly-, a testmagasság- és a testtömeg index mérésre, valamint testösszetétel meghatározásra, illetve bőrgyógyászati- és neurológiai szűrésre is lesz lehetőség. 

Az érdeklődőktől azt kérik, hogy vigyék magukkal a taj kártyájukat és érvényes személyi igazolványukat. Tovább felhívták a figyelmet arra is, hogy a vizsgálatokon való részvétel ingyenes, de helyszíni regisztrációhoz kötött. A regisztrációra a program meghatározott zárásának időpontja előtt egy órával befejeződik. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában