Zsiványok és falunap

2024.07.27. 08:30

Fergeteges nyári programokra készül a pásztói könyvtár

A pásztói Teleki László Városi Könyvtár és Művelődési Központ augusztus 1. és 20. között zárva tart. A munka azonban nem áll meg!

Nool.hu

A pásztói Teleki László Városi Könyvtár és Művelődési Központ megbízott igazgatója, Pékné Fejes-Marsinszki Ágnes portálunkkal közölte, hogy intézményük augusztus 1. és 20. között zárva tart. – Augusztus 21-től a megszokott rendben várjuk régi és új olvasóinkat, számos újonnan beszerzett könyvvel. A bezárásig még soron kívül lehet kölcsönözni, véletlenül se maradjanak olvasnivaló nélkül a vakáció, nyaralás, ideje alatt. Ez időre újdonságként magazinok régebbi lapszámaiból is lehetséges az elvitel – tette hozzá a megbízott igazgató.

pásztói könyvtár
A pásztói könyvtár olvasmányos foglalkozásokat is becsempész a sok-sok zsiványság közé a táborban
Forrás: Shutterstock/Illusztráció

Zsiványoké lesz a főszerep a pásztói könyvtár táborában

Pékné Fejes-Marsinszki Ágnes arról is tájékoztatott, hogy a zárt ajtók mögött azonban nem csendesedik el a ház, sőt, akkor lesz igazán hangos!  Augusztus 12-től 16-ig a Zsiványtáborba érkező gyermekeké a terep és a főszerep. Mint mondta: színes programokkal, játékos feladatokkal várják a lurkókat. Egyebek között elkészítik a táborzászlót, egynapos buszos kirándulást terveznek és természetesen könyves foglalkozásokat is becsempésznek a sok-sok zsiványság közé.

Fergeteges falunapra készülnek

– Csapatommal gőzerővel készülünk az augusztus 10-i mátrakeresztesi falunapra is. A napot Pádár István és bandája zenés ébresztővel nyitja. Fellépésével színesíti a napot egyebek mellett az Őszirózsa Nyugdíjas Klub és a Crystal Tánciskola. 18 órától a Pacsirták szórakoztatják a közönséget, de titkos fellépőink is vannak.  Már 14 órától kiegészítő programokkal várjuk a falu apraja-nagyját. A hagyományos kínálat mellett az idei évben számos meglepetéssel készülünk, amiért érdemes lesz kilátogatni a sportpályára – emelte ki a megbízott igazgató. A hangulatról 19 órától az Alapi Music Band gondoskodik, de egy csipetnyi gasztro-meglepetéssel is készülnek a szervezők az estére.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában