Beszélgetés

2024.07.26. 18:00

Orvostanhallgatók mondtak véleményt a salgótarjáni kórházról

A hagyományoknak megfelelően idén nyáron is beszélgetésre hívta a Salgótarjánban gyakorlatukat töltő orvostanhallgatókat a város önkormányzata és a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház – adta hírül közösségi oldalán az intézmény.

Gulyás Edina

Az önkormányzat részéről Fekete Zsolt polgármester köszöntötte a fiatalokat. A kórház történetéről – amely egészen 1870-ig az intézmény jogelődjének megalakulásáig nyúlik vissza, és egészen napjainkig tart – dr. Varga Erzsébet orvosigazgató adott tájékoztatást. 

orvostanhallgatók
Orvostanhallgatókkal beszélgetett a kórház vezetése
Fotó: Gyurkó Péter / Forrás: Facebook/Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház

Az eresztvényi Geopark Látogatóközpontban megtartott találkozón a város és a kórház vezetése megismerhették a diákok véleményét Salgótarján, valamint az intézmény nyújtotta lehetőségekről. Az egyetemistáknak Takácsné Virág Ildikó, vármegyei humánpolitikai és szakképzési osztályvezető és Kovács Kinga, az önkormányzat társadalmi kapcsolatokért felelős referense tartott ismertetőt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában