Időpont

2024.07.23. 13:13

Kutyatulajdonosok, figyelem! – Cereden ekkor oltják az ebeket

Fontos időpontokra hívta fel a ceredi önkormányzat a helyi kutyatulajdonosok figyelmét.

Veres Edina

A négylábúak számára kötelező veszettség elleni oltással kapcsolatos időpontokra figyelmeztetett a ceredi önkormányzat. A település Facebook-oldalán osztották meg Gregorné Kovács Hajnalka jegyző tájékoztatását, amely szerint a kutyatulajdonosok házi kedvenceiknek július 26-án, pénteken 9-től 10 óra 30 percig adathatják be az oltást a helyi Szabadság téri buszmegállóban.

A pótoltás július 27-én, szombaton 9-től 10 óráig ugyanazon a helyszínen lesz esedékes. A kutyák számára a vakcina beadatására, a féregtelenítésre, illetve a chippel való ellátásra mindkét napon lehetőség nyílik az eb tartási helyén különdíj ellenében. A bejegyzésben arra is kitértek, hogy a háznál történő eboltás iránti igényt a kutyatulajdonosoknak előre kell jelezniük július 24-ig, szerdáig a Somoskőújfalui Közös Önkormányzati Hivatal Ceredi Kirendeltségén ügyfélfogadási időben személyesen, vagy a kirendeltség telefonszámát tárcsázva.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában