Program

2024.07.22. 15:56

Kaczor Feri szórakoztat a nógrádsápi falunapon

A település önkormányzata a Facebook-oldalán adta hírül, hogy augusztus 17-én, szombaton rendezik meg a Nógrádsápi Falunapot.

Lászlók Judit

A település önkormányzata a Facebook-oldalán adta hírül, hogy augusztus 17-én, szombaton rendezik meg a falunapot. „Településünk számára fontos helyi ünnep a falunap. Ez az az alkalom, amikor összegyűlnek a falu lakosai, hogy megálljanak egy pillanatra a napi rohanásban, és örüljenek az életnek, örüljenek egymásnak.” olvasható a bejegyzésben. 

A közzétett felhívás szerint a programot 15 órakor Pintér Bertalan, a község jelenlegi polgármestere és Kökény Ildikó, az idei önkormányzati választásokon megválasztott új polgármester köszöntőjével nyitják majd meg. Ezt követi az óvodások, valamint a hagyományőrző csoportok fellépése. Ezután az érdeklődők megtekinthetik majd a Budapesti Savoy Társulat előadását, a Sógorok mulatós műsorát és a Magyar Operett Társulat produkcióját. Aztán este 20 órától Kaczor Feri gondoskodik a jó hangulatról, 21 órától pedig következik a tűzijáték. A falunapot egy hajnalig tartó bulival zárják Dj Sylvester közreműködésével.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában