Program

2024.07.21. 11:07

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Ízek Viadalát Benczúrfalván

A Benczúrfalváért Kulturális, Hagyományőrző és Faluszépítő Egyesület a Facebookon adta hírül, hogy immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Ízek Viadalát július 27-én, szombaton a Szécsényhez tartozó Benczúrfalva központjában.

Lászlók Judit

Mint írták, délelőtt 10 órától indul a főzőverseny, az elkészült finomságokat pedig egy neves tagokból álló zsűri értékeli majd. A győztes csapat ezúttal is elnyeri a Vándorbográcsot egy évre. A szervezők napközben a gyerekeknek ügyességi játékokkal és kézműves foglalkozásokkal kedveskednek.

A kulturális programok 14.30-tól kezdődnek. Ennek keretében fellépnek a Szécsényi Derűs Asszonyok, a Palóc Néptánc Együttes, Nádasdy Erika színész, valamint a 8th PUB. 
Eközben 15.30-kor kihirdetik a főzőverseny eredményeit, illetve 16 órakor tombolahúzást rendeznek. A rendezvényt szabadtéri bállal zárják, amelyen 20 órától a Pityu Band gondoskodik a jó hangulatról. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában