Parkettázás

2024.07.13. 10:10

Felújítás miatt egész nyáron zárva tart a mátranováki művelődési ház

A korábbi tervektől eltérően egész nyáron zárva tart a mátranováki művelődési ház és könyvtár.

Gulyás Edina

Mint arról korábban már beszámoltunk: megújul a mátranováki művelődési ház színháztermének a padlóburkolata. Ez a nyitvatartást is befolyásolja. A felújítás idején a teremben értelemszerűen nem lehet programokat tartani, az eredeti tervek szerint az intézmény más helyiségeiben, a könyvtárban azonban fogadták volna a látogatókat.

A művelődési ház közösségi oldalán most arról számoltak be, hogy a munkafolyamatok befejeztéig teljes zárvatartást hirdetnek.

– Szeretnénk azonban egy áthidaló megoldást nyújtani olvasóinknak. A koronavírus-járvány idején működő szolgáltatásunkat újra életre hívjuk. Szerdánként 12 és 16 óra között lehet átvenni az előre elkészített könyvcsomagokat, amelyre az igényt a [email protected] e-mail címen tudják leadni – fogalmazott Maruzsné Répás Lilla, a művelődési ház munkatársa.

Hozzátette: a programok közül, amit lehet, szabadtéren szerveznek majd meg. A részletes információkat továbbra is az intézmény közösségi oldalán teszik majd közzé.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában