Kitüntetés

2024.06.06. 17:37

Unokázós csalókat kaptak el, rangos elismeréseket vehettek át a nógrádi rendőrök

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai vehettek át rangos elismerést az Országos Rendőr-főkapitányság Auditóriumában megtartott rendezvényen a napokban.

Nagy Orsolya

Mint arról a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság beszámolt, a rendezvényen a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatóságának két munkatársa, Simóné dr. Borka Szilvia címzetes rendőr alezredes és Verebélyiné Benus Csilla bűnügyi szakügyintéző, rendvédelmi igazgatási alkalmazott kapott elismerést és jutalmat, amelyet dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes adott át. Hozzátették: kitüntetésüket a Balassagyarmati Rendőrkapitányság illetékességi területén elkövetett úgynevezett „unokázós” csalás bűncselekmények elkövetőinek felderítésében végzett kiemelkedő elemző-értékelő tevékenységéért vehették át.

A rendőrség közleményében arra is kitért, hogy az ünnepségen emléklapot kapott a Salgótarjáni Rendőrkapitányság vizsgálója, Herczegné Andrássy Klaudia rendőr főtörzsőrmester, a vizsgálati ügyek vádelőkészítésében nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenységéért.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában