Gázszünet

2024.06.12. 12:16

Szünetel a gázszolgáltatás Szécsényben

Lászlók Judit

Június 17-én földgázszünet lesz a nagyfogyasztóknál Szécsényben, Benczúrfalván és Pösténypusztán, ami azonban érintheti különleges esetben a lakosságot is – adta hírül Facebook oldalán a város önkormányzata. A közzétett felhívás szerint a Földgázszállító Zrt. által végzett, a távvezetéket és a gázátadó állomást érintő karbantartási munkák miatt a településen június 17-én 9 órától 13 óráig a földgázszolgáltatás szünetel 20 m3/h és a felett vételező felhasználóknál. 

„ A gázszünet idejére kérjük, hogy a közterületen végzett munkákhoz bontási engedélyt ne adjanak ki! A gázvezetékünk közelében végzett munkák közben az esetleges gázvezetékek megsértésénél a leállás ideje alatt oly mértékű elvételt eredményezhet, hogy ezáltal veszélybe kerülhet a lakossági felhasználók ellátása is, vagy a gáz visszaadásakor veszélyhelyzetet okozhat” – olvasható a felhívásban. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában