Gyász

2024.06.25. 17:50

Szeretett pedagógusát gyászolja a balassagyarmati gimnázium

54 éves korában elhunyt a Balassi Bálint Gimnázium tanára, Ádám Klára – számolt be a szomorú hírről a balassagyarmati intézmény a Facebook oldalán.

Nool.hu

Szeretett pedagógusát gyászolja a Balassi Bálint Gimnázium közössége. Az oktatási intézmény a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben így fogalmazott: „Néhányan tudtuk, hogy be fog következni, az eszünk felfogta, a szívünk nem érti. A TANÁR, aki a diákok kéréseit mindig saját problémája elé helyezte, aki számára a tanítás fontosabb volt bárminél, aki mindenki ügyes-bajos dolgát a szívén viselte. Tanított, nevelt, versenyre készített, táboroztatott. Osztályfőnökként szinte saját gyermekeiként tekintett diákjaira… A KOLLÉGA, aki a többiekért mindent megtett, aki számára nem volt lehetetlen vagy teljesíthetetlen kérés, aki kiállt a saját és mások igaza mellett is, még akkor is, ha néha emiatt nehéz helyzetbe került… A BARÁT, aki mindig önzetlenül segített, aki valódi barátként azt is őszintén megmondta, amit rossznak gondolt, aki mindig talált időt, ha a barátairól volt szó…”

A gimnázium hangsúlyozta továbbá Ádám Klára hihetetlen űrt hagyott maga után. „Még nem tudjuk felfogni a kegyetlen mondatot: Ádám Klára- élt 54 évet” – írta a gyászoló intézmény a bejegyzésben. 

 



 



 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában